Cetaphil. Péče o akné v lékárně

V září se objevil krém na obličej a pěna na mytí, které napomáhají průběhu kyseliny azelaové. Oba jsou součástí řady Dermacontrol, určené pro péči o citlivou pleť náchylnou k akné. Vlastně mým problémem je akné a mastná pleť. O deset měsíců později jsem připraven provést inventuru.

Matující čisticí pěna Cetaphil Oil Control Foam Wash

Výrobce na ni samozřejmě zpívá ódy. Slibuje jemné odstranění nečistot, okamžité snížení hladiny kožního mazu a zlepšení barvy a textury pokožky. No, jen pohádka...
Uvnitř nádoby je čirá nažloutlá kapalina, která po průchodu dávkovačem vytvoří lehkou pěnu. Ve skutečnosti ne nový formát, ale dlouho zapomenutý mnou, ale pohodlný.
Pěnu jsem začal používat v září, kdy byla pleť po létě velmi mastná. Během tohoto období mi připadala božsky měkká a něžná. Nebyla žádná suchost ani pocit těsnosti. Během tohoto období mi to dokonale vyhovovalo. Souhlasil jsem se všemi sliby výrobce. Trvalo to asi dva a půl měsíce (používali to dva lidé).
Nákup zopakovala na konci zimy a dostala se do toho vzácného období, kdy byla pokožka dehydratovaná. Nemohl jsem to použít kvůli pocitu těsnosti. Odloženo na lepší časy.
Vrátil jsem se k ní v polovině dubna. Nezpůsobovalo to žádné nepříjemné pocity, ale po Norevě Exfoliac se cítila o něco více vysychající. Dost na ni znovu na dva měsíce.
Zdá se mi tedy, že pěna není pro každého a není vždy dobrá. Nejlépe mi to vyhovuje od května do října. Samo o sobě neléčí akné, ale čistí dobře a jemně a dokonce zpomaluje rozvoj zánětu..

Složení:
voda, koket sulfát zinečnatý, glycerin, PEG-75, glycyrrhizát draselný, glukonát zinečnatý, PEG-200 hydrogenovaný glyceryl palmát, PEG-40 hydrogenovaný kastrolový olej, PEG-7 glyceryl kokosát, benzoát sodný, maskovací frangrance, disodná.

Je zajímavé, že koket sulfát zinečnatý je povrchově aktivní látka, která sama o sobě má antibakteriální vlastnosti a bojuje proti bakteriím způsobujícím akné. Navzdory skutečnosti, že je stejně jako SLS aniontovým povrchově aktivním činidlem, je koket síranu zinečnatého mnohem měkčí a sám má pH 4,5 a roztoky s ním mají pH 5-6. Fyziologického pH se obvykle dosahuje přidáním kyseliny citronové do čisticího prostředku.

Objem: 235 ml
Cena: 800 rublů
Testovací období: 4 měsíce
Skóre ICO: 4,5

Cetaphil Oil Control Moisturizer Sebum Regulation Moisturizer

A opět píseň od výrobce: dodává hlubokou hydrataci a obnovuje kožní bariéru díky ceramidům, chrání před sluncem, obsahuje komplex regulující mazu a působí protizánětlivě. A teď, aby...
Dávkovač je plusem i minusem balení. Na jedné straně, čím méně kontaktu s rukama, tím lépe pro výrobek, a na druhé straně je nos neustále ucpaný a část produktu se sušeným krémem musí být neustále odstraněna ubrouskem. Nepoužívejte krém až do konce, každopádně něco zůstane na dně a stěnách.
Na fotografii níže jsou vysušené částice krému. Samotná struktura je jednotná, krém nebělí pokožku. Vůně je pro opalovací krémy docela typická. Ne silný, nepříjemný, rychle zmizí.
Krém vypadá okamžitě po aplikaci mastný, i když neobsahuje oleje. Tento pocit s největší pravděpodobností dávají silikony a oktokrylen. Po třech minutách se zcela vstřebává a pokožka je matná. Je to docela podivný pocit: povrch pokožky je matný, ale zároveň zvlhčený a velmi hladký.
Když už mluvíme o vlhkosti, stačí to jen v létě. Na podzim, během období léčby akné, nestačilo kvůli vlastnostem azelic výrazně vysušit pokožku a v zimě a na jaře kvůli práci zahřívání.
Uzdravuje krém pokožku a bojuje proti akné samostatně? Spíše to pomůže. Samo o sobě nebude mít rychlý a viditelný účinek. Kůže na chvíli zmatňuje, ale nijak vážně neovlivňuje práci mazových žláz.
S tonálem na pokožce to nefunguje dobře, takže ho používám buď, když nemám v plánu malovat, nebo s minerálním práškem. Kvůli spravedlnosti poznamenávám, že jako tón mám téměř vždy krémy bb, ve kterých je již péče, a pokožka je mastná. Možná proto se s mými tóny kombinují pouze séra.
SPF 30, chrání před UVa a UVb. V srdci chemického filtru. A to je hlavní kloub krému. Výrobce nedoporučuje nanášet jej na oblast kolem očí. Na podzim a na jaře nejsou žádné problémy, ale v létě se v extrémním horku dostane do očí krém s potem, omlouvám se za detaily. Výsledkem je pocit pálení a podráždění sliznice..

Složení:
Aqua, Octocrylene, Isopropyl lauroyl sarcosinate, Glycerin, Ethyl Hexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Dimethicone, Di-isopropyl sebacate, Polymethyl Methacrylate, Silica, Aluminium Škrob Octenyl succinate, Dcime ticristearát, glyutylate 61 Fenoxyethanol, tokoferylacetát, kaprylylglykol, kyselina glycyrrhetinová, panthenol, sorban draselný, alantoin, glukonát zinečnatý, xanthanová guma, karbomer, triethanolamin, disodná sůl EDTA, hydroxypalmitoyl sfinganin (ceramid 5).

Výsledkem je dobrý krém na mou mastnou pleť, ale pouze na období podzim-jaro.

Objem: 118 ml
Cena: 800 rublů
Testovací období: přibližně 10 měsíců
Hodnocení: 4

Recenze gelového krému Setafil

Avene - sluneční ochrana pro nejcitlivější pokožku

Anthelios - č. 1 v Rusku na doporučení dermatologů

Seznamte se s jedinečnou soupravou pro intenzivní bělení!

Ergonomie a udržitelnost se zubními kartáčky RADIUS

Bezpečná a účinná péče o vás a vaše dítě

Uriage - péče o jemnou pokožku kojenců a kojenců

Revitalizující ošetření obličeje a těla pomocí zařízení Gezatone

Aravia Professional - depilace v lázních, parafínová terapie, péče o tělo

Avene DermAbsolu - základní péče o zralou citlivou pokožku.

Bioderma Hydrabio Perfector - ochrana a zář pokožky

Batiste - suchý šampon č. 1 v Evropě

CeraVe - inovace pro posílení ochranné bariéry pokožky!

Vinopure je jednoduché a účinné řešení k odstranění nedokonalostí pokožky.

Odvážný design a šíleně příjemná lázeňská péče u vás doma

Posilovač řas - dlouhé, objemné a silné řasy!

Elancyl Slim Design - hladší, pevnější a pevnější pokožka

Filorga - recepty inspirované procedurami estetické medicíny

Guam - přírodní italská kosmetika na bázi řas

GiGi - kombinace přírodních ingrediencí a vysoce biotechnologických produktů

Korejská kosmetika pro péči o obličej a tělo

Přední laboratoř profesionální kosmetiky v Izraeli

Pozdravte svého nového pomocníka - revoluční spirálové vlasové náramky

Isdin je značka číslo 1 ve Španělsku! Inovativní ochrana proti slunci

Vyzkoušejte japonské masky nejvyšší kvality

Johnny's Chop Shop - stylová řada kosmetiky pro muže, kteří chtějí vypadat skvěle!

Rostlinná energie pro krásu vlasů

La Roche-Posay - dermatologické doporučení pro citlivou pokožku č. 1!

Loreal Professional - Zdroj Essentielle zdroj přírodní krásy vlasů

Matrix - Keep me Vivivd - zachování barev v jasných odstínech

Mustela - bezpečná a účinná péče o vás a vaše dítě
06.10.2017

Nature`s Bounty - doplňky stravy pro podporu vašeho zdraví a krásy

Orthomol - německé vitamíny pro vaše zdraví!

O.P.I - světový lídr v oblasti profesionální péče o nehty!

Foto - síla přírody pro vaše vlasy!

Balzámy na suché, popraskané a podrážděné rty a pokožku

Royer - přírodní kosmetika se 100% organickým hlemýžďovým slizem!

Klinicky účinná lékařská kosmetika, která účinně nahrazuje chirurgické zákroky

Skincode - kód pro zdravou a krásnou pleť

Dr. Knot - 212 Bristled Pleasure!

Spolehlivé dermokosmetologické výrobky pro péči o pleť pro novorozence, děti i dospělé

Uriage - Hyseac - Vaše ideální léčba problémové pokožky
01.11.2017

Uriage - Age Protect - korekce vrásek a záře

Hydratační balzámy na rty Weleda zahalí vaše rty zářením přírodní krásy!

Zpevnění proti známkám stárnutí

CORA - kombinace přírodních ingrediencí s nejnovější špičkovou technologií

  1. Recenze
RECENZE
CENTRUM ZDRAVÍ POKOŽKY
Recenze na lékárenskou kosmetiku
Cetaphil
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Pět
  • .
  • 7
  • "

Anastasia Abakan | 29. 8. 2019 |

Hydratační krém pro obnovení pokožky PRO 295 ml (Cetaphil, Restoraderm)

Závěr: Lotion používám v létě po spálení, velmi dobře zklidňuje podrážděnou pokožku, nezanechává lepkavost a dobře se vstřebává.

Ronzina Maya 27.11.2018 |

Tělové mléko, 295 ml (Cetaphil, Restoderm)

Závěr: Koupil krém, jak předepsal dermatolog. Nelíbila se mi konzistence - nějaká mastná. Po nějaké době po aplikaci to zmizí, ale není zde žádný pocit hydratace. Konce prstů jsou stejně suché.

Ronzina Maya 26.11.2018 |

Restoderm uklidňující sprchový krém-gel 295ml (Cetaphil, Restoderm)

Závěr: Koupil tento produkt podle pokynů dermatologa pro atopickou pokožku. Nelíbilo se nám to, protože po nanesení je pocit, že je na pokožce vrstva tuku / krému. Zároveň máme pocit, že vlastnosti čisticího prostředku prakticky chybí. Proto jsme se přizpůsobili, abychom jej používali výhradně pro intimní hygienu. Je pravda, že za přítomnosti alergického zánětu způsobuje pocit pálení.

Arina Kropotkin | 21.01.2018 |

Čisticí pěna Dermacontrol 236 ml (Cetaphil, Dermacontrol)

Závěr: Pěna je normální, doporučil dermatolog, doplněný krémem této řady a efeselem. Voní dobře, vůně připomíná Johnsonův dětský šampon. Postupem času si však začala všímat, že pokožku vysuší, a tak ji přestala používat. Z minusů je při stisknutí také potápěčský dávkovač

Zanko Anastasia Nikolaevna Rostov na Donu | 12.10.2017 |

Hydratační krém regulující mazu SPF 30, 118 ml (Cetaphil, Dermacontrol)

Závěry: Dermatolog doporučil, že hlavní funkcí tohoto produktu je ochrana před sluncem, produkt si s tím dokonale poradí, když se neobjevily nové stařecké skvrny (pro ty, kteří s tím mají problém) Produkt nezanáší póry, ale po několika hodinách se objeví lesk, proto pokud použijete tento produkt před líčením, vše bude držet mnohem horší, to je jediná nevýhoda tohoto produktu, jinak je to vynikající produkt, používám ho déle než jeden rok, doporučuji

Zanko Anastasia Nikolaevna Rostov na Donu | 12.10.2017 |

Čisticí pěna Dermacontrol 236 ml (Cetaphil, Dermacontrol)

Závěr: Lékař doporučil dermatologovi na silné akné, pěna jemně čistí, pomáhá léčit pokožku v kombinaci s krémem této společnosti, je to nejlepší pro mastnou pleť, nezpůsobuje žádné podráždění, vynikající lék

Netsmanova Anastasia Novosibirsk | 20.07.2017 |

Čisticí pěna Dermacontrol 236 ml (Cetaphil, Dermacontrol)

Závěr: Pěnu doporučil velmi dobrý dermatolog. Poskytuje vysoce kvalitní čištění, ale stále není vhodný pro suchou nebo dehydratovanou pokožku, protože působí docela agresivně. Ale je také určen pro mastnou a smíšenou pleť, takže nejsou žádné stížnosti. Poté je potřeba vlhkost. Pěna plní deklarované funkce, doporučuji ji koupit.

Netsmanova Anastasia Novosibirsk | 20.07.2017 |

Hydratační krém regulující mazu SPF 30, 118 ml (Cetaphil, Dermacontrol)

Závěr: Krém mi doporučil velmi dobrý dermatolog jako zvlhčovač. Ukázalo se, že krém také chrání před UVB zářením, což je nepochybně plus. Dokonale zvlhčuje produkt, nezanáší póry, ale stále zanechává mastný lesk, který lze snadno odstranit papírovým ručníkem. Zcela zvládá své úkoly; zvlhčuje, nevyvolává akné. Doporučit. Konzumuje se velmi střídmě, za 4 měsíce jsem spotřeboval asi polovinu.

Zhanna Moskva | 17.07.2017 |

Fyziologické čisticí mléko 200 ml (Cetaphil, Sensibles)

Závěr: Navzdory skutečnosti, že produkt není třeba ani umýt, dokonale zvlhčuje a čistí pokožku. Mám citlivou pokožku s akné a kosmetička mi poradila, abych našel nejšetrnější prostředek a používal vodu méně často. V tomto ohledu je Setafil skutečným nálezem. Otírám si obličej 4x denně, na tváři pocit lehkosti a něhy.

Victoria Egorenkova Bryansk | 28.06.2017 |

Hydratační krém regulující mazu SPF 30, 118 ml (Cetaphil, Dermacontrol)

Závěry: Tento krém jsem použil, když byla pokožka na obličeji velmi suchá, krém se příjemně používal, nezpůsoboval podráždění, nezanášel póry, pomáhal vrátit pokožku do obvyklého stavu a poté, bohužel, přestala sedět. Textura je lehká, rychle se vstřebává. Podle mého názoru je krém vhodný pro mastnou nebo smíšenou pleť.

Durmanova Oksana Volgograd | 14. 5. 2017 |

Hydratační krém regulující mazu SPF 30, 118 ml (Cetaphil, Dermacontrol)

Závěr: Tento krém se mi líbil a oslovil. Mastná problematická pleť; nanáším po krému s kyselinou azelaovou, pokožka je matná celý den, což je pro mě téměř nereálné. Důstojný produkt ve své cenové kategorii..

Trubitsyn Alexander Yurga 04.02.2017 |

Hydratační krém regulující mazu SPF 30, 118 ml (Cetaphil, Dermacontrol)

Závěr: vynikající krém, zejména na léto, protože existuje ochrana proti UV záření, vzal jsem ho k moři. dobře hydratuje, ale v zimě pro mě není dostatek vlhkosti, smíšená pleť, citlivá, náchylná k akné. Textura je lehká, ne mastná. Problém s akné nevyřeší, spíše pro každodenní péči, zvlhčení a prevenci nových zánětů. Léčím akné Bazironem. Na fotografii struktura krému.

Setafil - návod k použití, analogy, recenze a uvolňovací formy (mycí pěna Dermacontrol, krém, krém, gel Restoraderm) k léčbě akné nebo akné, čištění a zvlhčení pokožky u dospělých, dětí a těhotenství. Složení

V tomto článku si můžete přečíst pokyny pro užívání drogy Setafil. Jsou prezentovány recenze návštěvníků webových stránek - spotřebitelů tohoto léčivého přípravku a názory lékařů specialistů na používání Setafilu v jejich praxi. Velkým požadavkem je aktivně přidat své recenze o léku: zda lék pomohl nebo nepomohl zbavit se nemoci, jaké komplikace a vedlejší účinky byly pozorovány, které výrobce v anotaci nemusí deklarovat. Analogy Setafilu v přítomnosti dostupných strukturních analogů. Používá se k ošetření akné nebo pupínků, k čištění a zvlhčení pokožky u dospělých, dětí a během těhotenství a kojení. Složení přípravku.

Setafil - obnovuje bariérovou funkci pokožky doplňováním ztracených složek. Při každodenním používání při komplexní terapii pacientů činí pokožku hladkou, zjemňuje a má ochranný účinek.

Pěna Setafil Dermacontrol je jedním z nejúčinnějších domácích prostředků pro mastnou, podrážděnou a problémovou pokožku. Nástroj jemně čistí pokožku před znečištěním, normalizuje produkci kožního mazu, eliminuje jeho přebytek, nepoškozuje pH pokožky a také ji nevysušuje, jak to u jiných typů pleti dělají jiné produkty..

Má účinek regulující mazu. Používá se na dva typy pleti - problematickou a citlivou. Provádí fyziologické čištění. Odstraňuje nečistoty z podrážděných a citlivých oblastí pokožky. Vypořádá se se zbytky make-upu, odumřelými kožními buňkami, špínou nebo přebytečným mazem. Okamžitý účinek - snížení zbytků kožního mazu o tři čtvrtiny.

Udržuje integritu kožní bariéry. Dělá texturu a barvu pokožky příjemnější.

Účinku regulace kožního mazu je dosaženo díky zinku, který je jednou z hlavních složek. Vzorec pěny na praní ze série Setafil Dermakontrol není agresivní, pomáhá zvlhčovat, snižovat podráždění.

Výrobek je beztížný a lehký. Snadno se nanáší, nanáší, umývá. Po použití je vždy pocit pohodlí, svěžesti.

Hydratační krém Setafil Restoraderm je speciální přípravek určený pro citlivé oblasti pokožky, který poskytuje komplexní péči a hydrataci.

Má následující výhodné vlastnosti:

  • Potřebná hydratace vrstev pokožky po celý den.
  • Obnovení integrity kožní bariéry, zbavení odlupování, zachování vlhkosti ve vrstvách pokožky, regenerace popraskaných oblastí díky složce Ceramid-5.
  • Rohož a likvidace tukových zbytků a normalizace jejich produkce. Dosaženo díky komplexu zinku, polymethylmethakrylátu a oxidu křemičitého, který má účinek regulující tvorbu mazu.
  • Snižování zánětu v konkrétních oblastech. Prevence akné.
  • Chrání pokožku před vlivem ultrafialového záření.
  • Moderní oleosomální technologie plní funkci dodávání účinných látek hluboko do vrstev pokožky. Okamžité účinky - dlouhodobá hydratace, eliminace odlupování a sucha.

Složení

Butylparaben + laurylsulfát sodný + pomocné látky (čisticí krém Setafil).

Síran zinečnatý (jemně dispergovaný) + glycyrrhizát dvojdraselný + glukonát zinečnatý + pomocné látky (pěna Setafil pro praní).

Ceramidy 5 + Panthenol + Pentylenglykol + Glycerin + Oxid křemičitý + pomocné látky (Setafil Moisturizer).

Indikace

  • snížení účinků terapie akné (odstranění sucha, odlupování nebo zarudnutí);
  • čištění bez porušení integrované kožní bariéry;
  • ochranná funkce proti škodlivým účinkům ultrafialového záření typu A a B.

Lotion se doporučuje používat:

  • s mastnou pokožkou;
  • s citlivou pokožkou, včetně těch, které souvisejí s léčbou, sušením nebo podrážděním pokožky;
  • s problémovou pokožkou (přítomnost atopické dermatitidy, akné, ekzémy);
  • v případě nesnášenlivosti konvenčních hygienických prostředků (čisticí mléko, mýdlo, prací gel, dermatologická hlína);
  • v případě, že je pokožka obzvláště citlivá na klimatické vlivy (slunce, vítr);
  • pro jemnou pokožku novorozenců a kojenců.

Uvolněte formuláře

Matovací pěna pro praní Setafil Dermacontrol (Dermakontrol).

Zvlhčovač SPF30 Setafil Dermacontrol (Dermakontrol).

Sprchový krémový gel Setafil Restoraderm (Restoraderm).

Setafil Restoraderm (Restoraderm) zvlhčující tělové mléko.

Čisticí krém Setafil.

Hydratační krém regulující mazu Setafil.

Návod k použití a způsob použití

Pěna na praní

Navlhčete si obličej. Naneste trochu pěny po celé ploše, vyhýbejte se očím. Lehce vmasírujte, vyšlehejte pěnu a důkladně otřete všechny oblasti. Omyjte velkým množstvím vody. Aplikujte denně, těsně před aplikací zvlhčovače obličeje.

Pokud jste dříve silně vysušili pokožku jinými prostředky. Vyměňte ranní mytí za pěnu, abyste si pokožku otřeli krémem Setafil.

Lotion se nanáší na pokožku vatovým tamponem dvakrát denně - ráno a večer. Výrobek se špatně vstřebává do vatového tampónu, takže veškeré mléko leží na pokožce. Není nutné jej opláchnout; zbývající krém můžete jednoduše odstranit vatovým tamponem nebo ubrouskem. Pokud produkt nezpůsobuje nepohodlí (a obvykle to není), můžete krém nechat na pokožce, dokud se zcela neabsorbuje.

Nedoporučuje se používat produkt k odstraňování dekorativní kosmetiky: Lotion Setafil nemůže kosmetiku úplně rozpustit. Ale s očištěním pokožky od jejích přirozených sekrecí si produkt poradí dokonale. Doporučuje se nejprve odstranit podklad, stíny, pudr, řasenku a rtěnku odstraňovačem mléka nebo micelární vodou a poté na pleť aplikovat pleťové mléko, které pleť hydratuje a obnoví.

Po použití čisticího prostředku na obličej naneste na obličej zvlhčovač. Stlačte malé množství na disk nebo prsty a rovnoměrně otřete po celé tváři. Doporučuje se také užívat drogu po dlouhém opalování..

Vedlejší účinek

  • alergické reakce.

Kontraindikace

  • individuální nesnášenlivost komponent.

Aplikace během těhotenství a kojení

Aplikace u dětí

speciální instrukce

Skladujte čisticí prostředky, zvlhčovače a výrobky pro péči o pokožku řady Setafil na suchém a tmavém místě..

Lékové interakce

Absorpce a vstup do krevního oběhu základních složek řady Setafil je minimální, proto je interakce s jinými léky zanedbatelná.

Analogy léku Setafil

Produkty kosmetické řady Setafil nemají žádné strukturní analogy z hlediska účinné látky. Přípravky obsahují jedinečné kombinace účinných látek.

Analogy v terapeutickém účinku (prostředky k léčbě akné nebo akné):

  • Aquazan;
  • Aknecutan;
  • Androkur;
  • Artromax;
  • Baziron AS;
  • Bassado;
  • Bellune 35;
  • Betaspan Depot;
  • Betula Sharm;
  • Betusil;
  • Biseptol;
  • Bonade;
  • Wilprafen;
  • Gel na akné Delex Acne;
  • Delex čistící krém na akné;
  • Desquam;
  • Jess;
  • Jess Plus;
  • Diana 35;
  • Dimefosfon;
  • Doxal;
  • Doxycyklin;
  • Dr. Theiss Acne Blackhead Cream;
  • Lotion proti akné Dr. Theiss;
  • Pivovarské kvasnice;
  • Genetten;
  • Zerkalin;
  • Zenerit;
  • Zitrolid forte;
  • Klenzite;
  • Curiosin;
  • Lei;
  • Lichiya Pyura;
  • Metronidazol;
  • Microfollin;
  • Monoklin;
  • Piolysin;
  • Proderm;
  • Retinová mast;
  • Roaccutane;
  • Rosamet;
  • Roxithromycin;
  • Siluety;
  • Skinoren;
  • Streptonitol;
  • Sudokrem;
  • Chloe;
  • Zincteral;
  • Citát;
  • Eplan;
  • Erica 35;
  • Unidox Solutab;
  • Yarina Plus.

Krém na obličej Setafil - přehled, návod k použití a recenze

Krém Setafil se používá k odstranění akné, k regulaci práce mazových žláz, proti vitriolu a odlupování pokožky. Krém je účinný na akné a často se používá k ošetření citlivé pokožky. Lék je vhodný jak pro zvýšený obsah tuku, tak pro hyperfunkci mazových žláz a pro nadměrnou suchost a vadnutí. Krém Setafil má vlastnosti ochrany proti slunečnímu záření, inhibuje proces stárnutí.

Výrobce

Setafil je profesionální řada pro problematickou pleť náchylnou k akné od společnosti Galderma, odborníka na dermatologii. Galderma byla založena v roce 1981 jako dceřiná společnost společností Nestle a L'Oreal. Strategie společnosti je zaměřena na výrobu kvalitních produktů, které splňují potřeby dermatologů a jejich pacientů.

V roce 2002 Galderma otevřela zastoupení v Ruské federaci. Společnost neustále vyvíjí a zavádí na farmaceutický trh nové produkty pro léčbu dermatologických chorob a péči o pleť. Se specializací na výrobu dermatologických přípravků zaujímá Galderma vedoucí postavení na dermatologickém trhu.

Výrobky této společnosti jsou jedním z nejžádanějších nejen u pacientů, ale také u předních kosmetologů a dermatologů..

Princip působení krému na obličej Setafil

Krém na obličej Setefil má zvlhčující a čisticí účinek. Doporučuje se používat produkt v létě. Běžné kosmetické přípravky, pokud se používají v horkém počasí, způsobují nepohodlí, protože vytvářejí skleníkový efekt. Dokonce ani intenzivní zvlhčovače neumožňují pokožce volně dýchat, což způsobuje hyperfunkci mazových a potních žláz.

Krém Setafil absorbuje tuk, zmírňuje podráždění, má tonizující a uklidňující účinek. Aplikace krému umožňuje zvýšit bariérovou funkci pokožky, vytvořit ochrannou vrstvu. Maximální efekt je dosažen při použití krému v kombinaci s pěnou a krémem řady Setafil. Krém Setafil se samostatně používá k odstranění mastného lesku, vyrovnání tónu a odstranění akné.

Intenzivního zvlhčování v důsledku použití kosmetického přípravku je dosaženo blokováním odpařování vlhkosti, regulací buněčného metabolismu a obnovením rovnováhy vody a soli v pokožce. Krém Setafil zpomaluje stárnutí pokožky díky své antioxidační aktivitě a intenzivní výživě.

Denní péče - zvlhčující, ochranný krém od Cetaphilu

Hydratační ochranný krém od Setafilu má jemnou texturu, po aplikaci je produkt snadno a rovnoměrně rozložen po pokožce. Rychle a úplně se vstřebává, aniž by zanechával pocit podobný filmu. Krém je určen pro každodenní péči o suchou a citlivou pokožku obličeje, pomáhá obnovit bariéru pokožky, změkčuje pokožku a neutralizuje účinky volných radikálů na buněčné úrovni. Poskytuje spolehlivou fotostabilní vodotěsnou ochranu proti paprskům UVa a Uvb (Mexoryl R, SX a XL). Krém se také používá pro kosmetické procedury. Produkt se nanáší dvakrát během dne - ráno a večer, na předem očištěnou pokožku. V případě individuální nesnášenlivosti složek krému není povoleno používat ochranný krém od Setafilu.

Speciální péče, zvlhčující, zmatňující a zklidňující Cetaphil DERMACONTROL

Krém Cetaphil DERMACONTROL má vyvážené a ověřené složení, vyvinuté odborníky po dlouhou dobu. Aktivní složky krému mají synergický účinek. Krém obsahuje:

  • dimethikon. Má změkčující a ochranný účinek. Neztrácí činnost pod vlivem vlhkosti;
  • vitamin E. Je to antioxidant, zpomaluje proces stárnutí pokožky, inhibuje změny související s věkem, aktivuje buněčný metabolismus, předchází degenerativní degeneraci kožních buněk;
  • oktokrylen. Neutralizuje negativní účinky UV paprsků;
  • ethylhexyl salicylát. Složka má vlastnost fotostability, má ochrannou funkci;
  • butylmethoxydibenzoylmethan. Zastaví změny kůže související s věkem;
  • oxid křemičitý. Zlepšuje stav citlivé pokožky vyžadující zvláštní péči, zmírňuje záněty, čistí póry;
  • glycerol. Změkčuje pokožku, eliminuje suchost, zabraňuje odpařování vlhkosti;
  • kopr Zklidňuje pokožku, eliminuje zarudnutí a svědění;
  • zinek. Působí hojivě, regeneračně a protizánětlivě;
  • ceramidy. Zvyšuje ochrannou schopnost funkce pokožky;
  • patenol. Uzdravuje, blokuje zánětlivé reakce pokožky, aktivuje metabolismus tkání.

Extrakt ze sladkého dříví a allantonin jsou obsaženy jako pomocné složky v krému.

Co výrobci slibují

Krém Setafil je jedním z nejúčinnějších domácích prostředků na problematickou a podrážděnou pokožku. Při každodenním používání krému je pokožka hladká, měkká, podráždění, akné, akné jsou eliminovány.

Vývojáři hojivého krému doporučují používat produkt na pleť náchylnou k akné a slibují, že krém chrání před poškozením sluncem, eliminuje mastný lesk a poskytuje hydrataci pokožky po dobu 24 hodin..

Podle doporučení specialistů výrobce použití krému poskytuje:

  • nezbytná hydratace vrstev pokožky do 24 hodin;
  • zvýšení ochranných schopností pokožky, zbavení se loupání;
  • zadržování vlhkosti ve vrstvách pokožky;
  • aktivní proces regenerace problémových oblastí způsobený ceramidem obsaženým ve složení - 5;
  • rohože, zbavit se přebytečného tuku a normalizovat jeho produkci, což je způsobeno přítomností komplexu zinku, polymethylmethakrylátu a oxidu křemičitého ve krému, který má účinek regulující tvorbu mazu;
  • snížení zánětu ve specifických oblastech, prevence výskytu akné;
  • ochrana pokožky před UV paprsky.

Produkty řady Setofil jsou vyvíjeny podle moderní technologie olesom, díky níž jsou složky krému absorbovány do hlubokých vrstev pokožky. Okamžité účinky, dlouhodobá hydratace, eliminace odlupování a suché pokožky - seznam účinků krému Setafil.

Krém se doporučuje používat specialisty výrobce za účelem snížení účinků terapie akné, čištění pokožky bez porušení integrované bariéry epidermis, ochrany funkce před negativními účinky UV záření typu A a B.

Návod k použití

Vzhledem k tomu, že složení řady Setafil je poměrně složité a vícesložkové, měly by se používat podle pokynů.

  • Hydratační bariérový krém od Cetaphil. Produkt se doporučuje aplikovat jednou denně: ráno po umytí nebo hodinu po aplikaci léčivého přípravku, aby se snížilo riziko nežádoucích účinků léků, jakož i za účelem intenzivního zvlhčení, protizánětlivého účinku, čištění a ochrany před UV paprsky a bez radikály.
  • Uklidňující Cetaphil DERMACONTROL. Produkt se nanáší na obličej po předběžném vyčištění. Odličování a odmašťování se provádí pomocí konvenční kosmetiky, vybrané podle typu pokožky, a pro tento účel je nejlepší použít prostředky (pěna, krém) řady Setafil Dermakontrol.

Setafil Dermakontorl je vhodný pro každodenní použití. Krém se nanáší v husté vrstvě, přebytek se odstraní čistým ubrouskem. Podle pokynů musí být droga aplikována každé ráno po sprše nebo před odchodem ven..

speciální instrukce

Produkty Setafil jsou dermatologicky testovány na citlivou pokožku. Nezpůsobujte kontaktní dermatitidu a fotodermatózu. Produkty řady Setafil jsou bez vůně, hypoalergenní, nekomedogenní.

Kombinace kosmetiky různé výroby se nedoporučuje, protože existuje riziko konfliktu, který může negativně ovlivnit stav pokožky.

Během období aktivního slunečního záření se doporučuje obnovit ochrannou vrstvu naneseného krému. Produkt lze použít po opalování. Krém Setafil Dermakontrol lze použít jako podklad pod make-up. Krém jako profylaktický prostředek je povoleno používat v krátkodobých kurzech. Krém Setafil se používá k léčbě demodikózy a růžovky.

Výhody a nevýhody

Krém Setafil je účinný moderní lék s řadou pozitivních vlastností. Aplikace krému umožňuje intenzivně zvlhčit pokožku, filtrovat UV paprsky. Krém s ochranou SPF30 snižuje agresivní účinky slunečního záření na pokožku. Lék aktivuje přirozenou obnovu buněk a zabraňuje rozvoji zánětlivého procesu.

Krémy řady Setafil mají oproti jiným kosmetickým a lékařským výrobkům následující výhody:

  • nezasahujte do dýchání kůže;
  • povoleno používat během těhotenství;
  • vhodný pro všechny typy pokožky, včetně citlivé a podrážděné;
  • mají mírný bělící účinek;
  • mít nenápadný zápach, který rychle zmizí;
  • neutralizovat škodlivé účinky volných radikálů.

Mezi nevýhody těchto fondů patří:

  • vysoká cena;
  • rychlá změna struktury během skladování;
  • nepohodlný dávkovač, na kterém zůstávají krémové částice.
  • mastná značka po aplikaci.

Náklady na krémy řady Setafil se pohybují od 600 do 800 rublů.

Kde lze koupit

Certifikované produkty řady Setafil si můžete zakoupit v online lékárnách, které jsou autorizovány výrobcem produktu. Droga může být dodána při online objednávce.

Analogy

Produkty Setafil se používají pro léčebné i kosmetické účely. Náhradní výrobky najdete za přijatelnější cenu. Analogy jsou:

  • Zenerit;
  • Curiosin;
  • Aquazan.

Setafil je považován za účinnou léčbu problémové pokožky. Lék pomáhá obnovit zdravý vzhled pokožky, zabránit rozvoji různých dermatologických patologií.

Recenze

Vážení čtenáři! Svou zpětnou vazbu k použití krému Setafil můžete zanechat v komentářích níže, budou užitečné pro ostatní uživatele!

Albina

Mám velmi citlivou pokožku. Rychle se podráždí, zčervená, na obličeji se objeví pupínky. Vyzkoušel jsem spoustu produktů, krémů, masek, po použití nebyly pozorovány žádné zvláštní výsledky. Moje kosmetička mi doporučila používat terapeutickou kosmetiku od Setafilu. Společnost vyrábí téměř všechny potřebné produkty pro péči o pokožku obličeje. Doporučujeme kombinovanou léčbu s použitím této řady krémů a krémů. Snažil jsem se krém Setafil chránit pokožku obličeje. Aplikoval jsem produkt na očištěnou pokožku před odchodem. Je dokonale absorbován, poskytuje vlhkost hlubokým vrstvám pokožky, chrání před slunečním zářením, prachem, větrem, teplotními změnami. Po použití neustálého pocitu sucha se peeling přestal obtěžovat. Kůže se stala rovnoměrnou, pupínky se neobjevují.

Oksana

Objevil jsem krém Setafil s ochrannou a zvlhčovací funkcí. Vynikající produkt, má lehkou strukturu, dobře se vstřebává, mírně bělí pokožku, pomáhá vypadat dobře a zároveň chrání pokožku před škodlivými faktory, slunečními paprsky. Krém nanáším na čistou pokožku po sprchování, čímž poskytuji ochranu a hydrataci po dobu 24 hodin.

Sofie

Není žádným tajemstvím, že v průběhu let pokožka ztrácí svou pružnost, objevují se změny související s věkem. Zejména po menopauze se pokožka stává citlivější, na pozadí hormonální nerovnováhy na pokožce obličeje se objevují pupínky, podráždění a suchost. Setafil Dermacontrol krém pomáhá řešit všechny problémy současně a předchází stárnutí pokožky obličeje. Koupím produkt na internetu, používám ho pro každodenní péči o pleť. Krém má léčebné i kosmetické účely. Může být použit jako podklad pod make-up. Jedním slovem, vývojáři předvídali všechny touhy a rozmary žen a vytvořili vynikající nástroj, který pomáhá vypadat krásně a zachovat mládí.

Christina

Po aplikaci konvenčních krémů, zejména v horkém počasí, se póry pokožky ucpávají a vytvářejí skleníkový efekt, který způsobuje nepohodlí a také poškozuje pokožku obličeje. Funkce krémů Setafil spočívá v tom, že lék umožňuje pokožce dýchat po aplikaci v horkých dnech. Krém používám jako dekongestant, zejména při odpočinku na moři. Současně zvlhčuje pokožku, zabraňuje vzniku akné, pupínků, odlupování.

Setafil. Ví, kdo jsou analogové?

Dívky, byla doba, pokožka mého syna byla velmi suchá, někde se někdy dokonce odlupovala, a tak lékař poradil krém Setafil. Právě jsem se do něj zamiloval, obecně jsem si po první aplikaci uvědomil, co je to „dětská pokožka“))) dětská pokožka byla neuvěřitelně jemná! Už jsme si ten problém nepamatovali, ale teď, po aktivním zvyknutí na společný stůl, se kůže začala znovu odlupovat. Nejsme v Petrohradě a toto mléko zde není. Možná vám někdo řekne analogy? No, rozpočet (vím, jsou tu velmi márnivé maminky :)) rublů až 600-700... velmi drahý, nechci kupovat.

Setafil - recenze o kosmetice

Christina
Moskevský host

Druhý rok uplynul, protože jsem s touto kosmetikou „přátelé“. Řeknu vám o gelu: prodává se v lékárně (jako každá kosmetika setafil), stojí až 1000 r, všude různými způsoby, doporučuji vám koupit v online lékárnách, je to levnější. Má velmi příjemnou vůni a je dobře rozptýlený, průhledný. Pouhých 5 malých kapiček smíchaných s vodou stačí k umytí celého obličeje. Používám to v kombinaci s jinými léky na pupínky a černé tečky a podle zkušeností mohu říci, že je jich mnohokrát méně. Tyto nástroje budu používat i v budoucnu, protože:

2. Pomozte vyřešit problém s černými tečkami, akné, zarudnutím a dalšími „ošklivými věcmi“

3. Nepřetěžujte pokožku (mluvím o čisticích prostředcích) a neobsahujte škodlivé látky pro pokožku.

Komentáře Je recenze užitečná? Ano 1 Ne 0

Milán
Turecko host

Setafil není jen kosmetika na akné, ale existuje také řada emulzních restaurátorů, obvykle se používá na atopissekli dermatitidu nebo suchou pokožku. Ale teď vám povím o gelu na praní. Objem lahve je 235 ml, tento objem mi stačil na 1 rok! Věřím, že se jedná o velmi ekonomickou spotřebu finančních prostředků za předpokladu, že je používám dvakrát denně. Gel je průhledný a příjemně voní. Pouhých 5 kapek vám stačí na aplikaci na obličej. Osobně se přihlásím a poté počkám 30-40 sekund. To doporučil můj kosmetik, aby měl lék čas na práci. opláchněte studenou vodou. Po umytí nezapomeňte nanést sérum nebo krém. Používám tuto značku krému regulujícího mazu, protože mám sklon k tvorům černých teček a akné. Když jsem to začal používat, bylo tam méně černých teček, póry se zúžily. Pamatujte, že je lepší komplexně používat takové léky na akné, abyste měli účinek!

Komentáře Je recenze užitečná? Ano 2 Ne 0

Gerda
Petrohradský host

Začala používat kosmetiku této značky na naléhavé doporučení kosmetičky, protože pokožka byla pokryta pupínky. Kromě terapie diffinem jsem úplně přešel na kometiku, která bojuje s pupínky a černými hlavami. Gel jsem koupil v jednom z prvních nákupů a začal jsem ho každý den prát. Je transparentní, mám rád vůni - příjemnou, bez štiplavého zápachu parfému, což je obvykle případ kosmetiky. Kosmetička mi doporučila použít tento způsob - naneste prostředky a počkejte minutu a poté se umyjte masážními pohyby. Začal jsem to dělat. Po umytí nanesla krém regulující mazu. Po měsíci mé černé tečky zmizely! Bývali na nose - ale teď už ne! Kromě speciální kosmetiky nezanedbávám ani péči kosmetičky!

Komentáře Je recenze užitečná? Ano 2 Ne 0

Orel
Moskevský host

Marku Setafil jsem se naučila od kosmetičky, během procedury mi opakovaně otírala obličej fyziologickým čisticím krémem. A pak mi doporučila pleťový krém a pěnu regulující mazu. Efekt se mi velmi líbil v kombinaci. Kůže byla matná a během dne nebyly žádné problémy s mastným leskem. Nanášel jsem ho ráno po umytí a očištění pleti a večer, také po vyčištění pleti.

Komentáře Je recenze užitečná? Ano 2 Ne 0

Zlatíčka
Moskevský host

Je mi 30 let, předtím jsem neměl žádné kožní problémy, před šesti měsíci se objevilo akné, které jsem nedokázal zvládnout, musel jsem jít k dermatologovi. Poslední ingrediencí byl Setafil Lotion. pak vše proběhlo bez toho, zvláště po 3 dnech používání efekt nebyl viditelný. Ale pak jsem byl znovu pokropen a v obavě z opakování eposu s výletem k dermatologovi, abych získal předpis, ručně ho vyrobil v lékárně, na recepci. Vytáhl jsem krém. Mým problémem je malé akné, které samo nezmizí, vytlačuje tmavé skvrny jako jizvy, objevují se za nimi nové, další oblasti jsou infikovány, pravděpodobně způsobeny měsíčními cykly (lékař mi to nějak vysvětlil). Začal jsem to používat - první dny se staly ještě červenějšími, nemohl jsem se na sebe dívat bez pláče, ale pokračoval jsem, protože podle pokynů je účinek dosažen za 3 týdny. Druhý týden se chýlí ke konci, všechno je v pořádku, obličej je čistý, i když, myslím, že existuje několik zbytkových jevů, bude to trvat 3 dny. Bez pleťového mléka bych to nezvládl! doporučit. Princip činnosti - krém vytlačí tuk z pórů a dalších nečistot. proto nejprve zarudnutí nebo otok těchto míst, na čistých místech, nezaznamenaly reakci kůže. Neumývejte s ním, protože se mi oči mohou trhat, nanášel jsem jej na očištěnou pokožku krouživými pohyby 2krát denně. Nejprve omyjte vlhkou bavlněnou podložkou, později ponechanou na pokožce.

Akné: Jak vyléčit akné

Odkud akné pochází a jak ho vyléčit. Zdarma metoda domácí léčby akné. Recenze lékárenské kosmetiky.

Setafil

Setafil je nový produkt od výrobce Galderma pro problematickou pleť podstupující ošetření akné. Setafil má čisticí a zvlhčovací vlastnosti, nevysušuje pokožku, zklidňuje podráždění a záněty, stahuje póry. Setafil je k dispozici ve třech formách: krém, zvlhčovač proti slunečnímu záření a čistič obličeje.

Jak Setafil funguje

Díky svému emulznímu složení udržuje Setafil přirozenou ph-rovnováhu pokožky, nedráždí a nevysušuje pokožku, neporušuje ochranný film. Všechny produkty Setafilu nezanášejí póry, jsou nekomedogenní.

Vyrovnejte se s mastnou a akné náchylnou pokožkou, podrážděnou pokožkou z ošetření akné, citlivou a novorozenou pokožkou. Produkty Setafil jsou vytvořeny pro každodenní péči o problematickou pleť.

Lotion Setafil

V lotionu Setafil není žádný alkohol ani mýdlo, takže ho nemusíte umýt. Nezanechává na pokožce žádné nepříjemné pocity. Vhodný jak pro odličování, tak pro čištění pleti. Lotion ze Setafilu činí pokožku sametovou a mírně matnou, napíná póry a „tlumí“ záněty.

Lotion Setafil je vhodný pro všechny, kteří mají problémovou pleť: mastnou a náchylnou k akné, vysušenou v důsledku léčby drogami nebo citlivou pokožku s intolerancí na hygienické výrobky. Lotion si poradí se všemi problémy, eliminuje suchost, zvlhčuje, nezanáší póry a pomáhá léčit zánět.

Cena lotionu Setafil se pohybuje od 550 do 650 rublů na 20 ml.

Jak aplikovat krém Setafil

Je nutné používat Setafil ve formě pleťové vody 2krát denně: ráno a večer. Pokyny ukazují, zda je to žádoucí: opláchnout nebo neoplachovat. Pokud necítíte na pokožce žádné nepohodlí, neoplachujte je.

Řada lékařské kosmetiky Setafil

Tuto řadu kosmetiky také vynalezla společnost Galderma (výrobce Effesel) pro každodenní péči o problematickou pokožku během léčby drogami. Řada obsahuje zvlhčovací krém s ochranou proti slunci SPA 30 a pěnu na mytí.

Čisticí pěna Setafil

Čisticí pěna Setafil obsahuje fyziologickou hladinu ph, tj. složky pěny podporují přirozený plášť pokožky, aniž by ji narušovaly, ale pouze napomáhají pronikání prospěšných látek. Pěna Setafil dokonale zvládá odstranění kožního mazu, aniž by pokožku vysušoval, reguluje mastný lesk. Hydratace a čištění jsou hlavními rysy pěny Setafil.

Vhodný pro pokožku během léčby akné, zejména v prvních měsících léčby. Pěna může být dále aplikována během celé terapie pro podpůrný účinek..

Cena pěny Setafil je od 500 do 600 rublů za 200 ml.

Způsob nanášení pěny Setafil

Doporučuje se umýt si obličej pěnou 2krát denně: ráno a večer. Jemně vmasírujte do vlhké pokožky a opláchněte teplou vodou. V případě potřeby si můžete častěji umýt obličej pěnou..

Hydratační krém Setafil

Krém Setafil má velmi důležitý účinek - ochranu před slunečními paprsky SPF 30. Při ošetření pokožky přípravkem Effezel pokyny jasně naznačují, že byste neměli být pod ultrafialovým světlem nebo používat krém na opalování. Galdermě se podařilo vytvořit zvlhčující protizánětlivý krém, který již zahrnuje ochranu před sluncem.

Kromě tohoto účinku krém dokonale hydratuje pokožku, je nekomedogenní, zklidňuje podráždění a záněty pokožky, omezuje vznik nežádoucích účinků při léčbě akné, jemně čistí a intenzivně zvlhčuje..

Průměrná cena za zvlhčovač Setafil je 550 rublů a může kolísat kolem 100 rublů.

Jak nanášet krém Setafil

Setafil krém s ochranou SPF se doporučuje aplikovat jednou denně: buď ráno po umytí, nebo 1 hodinu po aplikaci léčivého přípravku.

Léčebná kosmetika Setafil je tedy speciálně navržena ke snížení rizika vedlejších účinků léků, k intenzivní hydrataci, protizánětlivému působení, čištění a ochraně před sluncem..

Recenze léků Setafil

Používám lotion Setafil asi 2 měsíce. Doporučuje kosmetička po vyčištění. Můj mastný lesk se snížil a póry se znatelně zúžily a ani se neznečistily. Pochybuji o matné pokožce, ale tento produkt se mi rozhodně líbí.

Recenze: Alexandra

Lotion za nic nezměním. Úžasný výsledek: póry se zúžily, nemá mastný lesk a nevyvolává výskyt akné. Aplikuji ji podle pokynů ráno a večer vatovou podložkou, neoplachuji ji. Necítím to na tváři, je to lehké. Jsem rád.

Prověřil: Nadežda

Kosmetička mi předepsala lotion Setafil pro poslední fázi léčby akné. Neexistoval žádný zvláštní zánět, ale po aplikaci se začaly objevovat loupání a uzavřené komedony, celkový stav a kvalita pokožky se zlepšila, sametově. Ale tvrdohlavě jsem pokračoval v mazání krémem a asi po měsíci jsem si všiml, že komedony se začaly samy rozpouštět. A skončil jsem s krásnou porcelánovou kůží.

Prověřil: Margarita

  • Léčba akné

Přečtěte si také

Skinlite Bahenní bahenní maska

Erytromycin pro akné

Prášek Shiseido Pureness

Antibiotika na akné

41 komentářů k Setafilu:

SUPERSUPERSUPER znamená. Používám gel, krém a krém na mytí obličeje. Máme je o objemu 460 ml. Lokálně, v bodkách, jsem několik dní aplikoval BENZAC AC (v Rusku BAZIRON). Už žádné problémy s akné! Co jsem nezkusil! A Vichy a Avene a Lierac a Lancome a profesionální kosmetika jako Gernetic, Holy Land a kdoví co ještě. Vše bez úspěchu nebo krátkodobé pomoci. Po měsíci se všechno vrátilo. Kolik z těchto sklenic a lahví bylo v koupelně! Dal všechno pryč! Lékárníci jednomyslně stále opakovali: „Máte mastnou pleť, proto existuje akné.“ Můj obvyklý rodinný lékař-praktický lékař doporučil CETAPHIL a přidal komentář, jako kdyby vaše pokožka nebyla mastná, stačí najít ten správný produkt, který obnoví přirozenou imunitu vaší pokožky. Tady je výsledek, opravdu na první pohled. Samozřejmě, tolik lidí, kolik je názorů, ale zkuste to! Zkuste 1

Je to prostě hrozné. Dermatolog mi předepsal efezelovou mast spolu s mycím filmem Setafil, ale koupili jsme také zvlhčovač. Ráno si umyju obličej filmem a aplikuji produkt a večer pěnu a efesel. Po 3 dnech takového použití byl nalezen divoký peeling, pokožka se jen rozpadá! Strašný pocit těsnosti. Chci jen zůstat doma a nikam nechodit s takovým obličejem. A o vedlejších účincích není nikde napsáno a lékař nevaroval

Přestaňte používat Effezel, dokud se pokožka neobnoví, aktivně zvlhčujte obličej. Žádoucí krém ze série silně zvlhčujících látek, například Avene Clean-ac - http://priwi.ru/krem-avene-clean-ac/, Bioderma Atoderm - http://priwi.ru/krem-bioderma-atoderm-po- zinek /.
Nežádoucí účinky jsou uvedeny v pokynech k přípravku Effezel, vždy si je přečtěte.
A tady je odkaz na můj článek o této droze http://priwi.ru/sredstva-ot-pryshhej/effezel/

Dobrý den, potřebuji vaši radu. Akné a černé tečky byly na mé tváři tak dlouho, jak si pamatuji, ale v posledních letech se začalo objevovat vnitřní bolavé akné. Šel jsem k dermatologovi, řekl, že mám v kůži spoustu mužských hormonů, tedy akné a akné. Předepsaný doxycyklin, setafil dermocontrol (prací pěna a krém) a Effizel. Ukázalo se, že není tak snadné tyto léky najít. po chvíli jsem našel effisel, použil ho, došlo k výsledku, akné téměř zmizelo, ale pokožka začala postupně vysychat a vnitřní akné zůstalo. Objednal jsem si setafil dermocontrol (pěnu) v online lékárně a omylem jsem to promíchal a objednal si čisticí krém setafil. jak mohu nyní použít vše v jakém pořadí, a je to plné následků, kdybych si koupil další krém?

dobré odpoledne!
Jak dermatolog učinil takový závěr o testosteronu? Nechte si otestovat hormony a zjistěte, zda jde skutečně o hormony.
Doxycyklin je antibiotikum, neovlivňuje množství hormonů, potlačuje všechny bakterie.
Čím se umýváš?
Aby nedošlo k vysušení pokožky, nanášejte Effezel každý druhý den a na volný den namažte zvlhčovačem..
Naneste krém ráno po umytí a podle pokynů.
Obecně si přečtěte můj článek - http://priwi.ru/1-etap/, popisuje sled léků a léčby akné efezelem.

Testosteron je opravdu zvýšený, byl testován

Ahoj! Řekněte mi, prosím... neustále mě trápí akné, prošel jsem všemi testy, říkají, že je vše v pořádku... jsem nyní v 5. měsíci těhotenství a dermatolog mi předepsal krém Azelik a prací pěnu Setafil... Azelik používám téměř měsíc, tiše mi přechází po tvářích, ale čelo není nijak ošetřeno, co mám dělat? Vypadá velmi ošklivě.
Koupil jsem Setafil teprve dnes, jen jsem si umyl obličej, nevím, jaký bude výsledek

Je zvláštní, že ti byl předepsán Azelik. Pokyny k léku znějí: „Použití během těhotenství a kojení
Během těhotenství a kojení se používá pouze tehdy, pokud zamýšlený přínos pro matku převáží riziko pro plod a dítě. “
Jaká je povaha akné? hnisavý? Velké, podkožní?
Nasaďte si na čelo antibiotikum Zerkalin - http://priwi.ru/sredstva-ot-pryshhej/zerkalin/ nebo Dalatsin - http://priwi.ru/sredstva-ot-pryshhej/dalatsin/

Ahoj! Děkuji ti za odpověď!
Myslíte si, že Azelik může ublížit dítěti? Možná je lepší přestat to používat? Přesně měsíc od doby, kdy ji používám ((
Ano, na čele jsou pupínky a černé tečky (černé tečky). Subkutánní se obvykle objevují na bradě a tvářích. Také mám na tvářích skvrny od akné a mám pocit, že je jich víc než jich je.!
Ale víte, co se děje, mám málo hnisavých, v podstatě jsou vždy jako takové podráždění, hodně a malé, víte...

Maria, ukázalo se, že tento výraz se používá na mnoha drogách, protože jejich účinek na plod není zcela objasněn.
Nemyslím si, že kyselina azelaová je schopná způsobit škodu v takovém množství, zejména proto, že se rozkládá.
Jelikož je z toho výsledek, použijte jej dále.
Namažte abscesy antibiotiky, které jsem vám napsal níže.
Jednou týdně si udělejte masku s jílovými nebo ovocnými kyselinami, vyčistí černé tečky a rozjasní skvrny.

A další otázka, která je z toho nejlepší? Dalatsin nebo Zerlin?

Dalatsin ve formě gelu stojí asi 800-900 rublů bez alkoholu, Zerkalin je roztok, kompozice obsahuje alkohol, který vysušuje pokožku, ale pokud se aplikuje bodově, je to přijatelné - 300 rublů.
Aktivní složkou je antibiotikum klindamycin.
Pokud vám nevadí peníze, pak Dalatsin http://priwi.ru/sredstva-ot-pryshhej/dalatsin/ (gel pro vnější použití), pokud chcete ušetřit peníze, pak Zerkalin - http://priwi.ru/sredstva-ot-pryshhej / zerkalin / také dělá skvělou práci.

Děkuji mnohokrát! Pokud mají stejný výsledek, pravděpodobně můžete také Zerkalin, ano?!
Jak byste mohli dosáhnout jedné pleti (světla)? Mám to načervenalé, protože to vypadá velmi ošklivě

A ještě jedna otázka: po mém prvním těhotenství mi vlasy stále hodně vypadávají, ale nové nerostou a staly se velmi křehkými, tenkými, matnými a moje délka je dobrá. Ale nové nerostou
Možná existuje nějaký dobrý šampon nebo masky. Piju vitamíny femibion ​​a moje šampony jsou obyčejné (fructis).

Může Zerkalin - ano.
Ovocné kyseliny se nacházejí v krémech, peelingech a jsou označeny AHA a BHA.
Jakákoli jíl - bílá je všude běžnější.
Pomocí peelingů a masek pleť vyrovnáte.
Například peeling - http://priwi.ru/noreva-exfoliac/ s ovocnými kyselinami, tato kosmetika Noreva má celou řadu Exfoliac.
pro kosmetiku Avene řada Cleanance s kyselinami. Používejte podle pokynů.
O vlasech: podívejte se na profesionální a lékařskou péči o vlasy, kosmetika Ducray ji má a stačí si vygooglit šampony pro vaše vlasy, je jich spousta)

Jaký nejlepší jíl koupit? A co jsou ovocné kyseliny? Jak používat tuto ovocnou kyselinu?

Děkuji mnohokrát! Použiji, co jsi doporučil!

Dobré odpoledne! Prosím, řekněte mi, zda lze Setafil (mám celou sérii) použít během těhotenství?

Lze dokonce doporučit dětem.

Dermatolog předepsal pěnu na mytí a zvlhčovací krém Setafil, pěna se mi líbila, ale krém zčervenal a pocítil pocit pálení, je to normální? Aplikuji krém po dobu 2 dnů, účinek je stejný, co dělat??

zvlhčovač by neměl mít žádný pocit pálení.
zkuste přestat 2-3 dny, až začervenání zmizí, zkuste to znovu.
pokud je účinek stejný, přestaňte tento krém používat.

Dobré odpoledne! Je mi 20 let, problémem je akné na obličeji (tvářích) a krku. Začal jsem používat Effezel Gel. 5. den aplikace začal na tváři velmi ocelový pocit pálení, dokonce jsem musel gel umýt. Večer si sundám kosmetiku s pěnou efaclar, poté nanesu effezel, ráno si jen umyji obličej vodou a nanesu pravidelný zvlhčovač. Kůže je velmi suchá a odlupuje se. Řekni mi, co dělám špatně? možná budete muset vyměnit nějaké léky? místo obvyklého krému použijte krém setafil nebo nějaký jiný? nebo si dejte pauzu s gelem effesel?

Natalia, Stop Effezel, dokud se neobnoví úroveň vlhkosti pokožky, poté ji naneste a na 20-30 minut po absorpci naneste zvlhčovač. Účinek bude tedy měkčí, ale pokožka se tolik nezraní..
Krém by měl být nedemogenní.

Ahoj! Můžete mi prosím říci, zda můžete použít pěnu Setafil k praní a Noreva Exfoliac scrub k odstranění černých teček?

Pěna Setafil konkrétně neovlivňuje černé tečky, je to obecný čisticí prostředek na mytí.
Exfoliacní peeling je zaměřen na hloubkové čištění pórů. Je vhodný k odstraňování černých teček.

Pro správné čištění citlivé pokožky můžete použít čisticí krém Setafil, který se prodává také v lékárnách.

Eleno, vrať mi prosím vyhledávací zařízení na web, teď nic nenajdu. Článek o Setafilu na vašem webu musel být prohledán pomocí Google. Také si pamatuji, že tam byl článek o akné během těhotenství, ale nevím, jak ho najít..
Mám velkou otázku ohledně Setafilu. Dokončil jsem ošetření podle vašeho schématu, tvář byla krásná. Pak jsem otěhotněla a přestala jsem Effezel používat jednou za dva týdny, jak jsem to dělala předtím. Revidoval jsem veškerou svou kosmetiku, abych vyloučil jakékoli zvlášť škodlivé složky. Po velmi dlouhou dobu jsem si vybral, co teď použít, pokusil jsem se kontaktovat konzultanty Avene a Uriage, ale nikdo nepomohl s radou. Ve výsledku jsem se obrátil na dermatologa a ona mi poradila, abych si koupil Setafil a používal jej ve dne i v noci..
Koupil jsem to a začal si všímat, že akné se aktivně objevuje. Myslel jsem, že je to kvůli hormonálním změnám. Nedávno jsem ale přestal používat Setafil a znovu se neobjevilo žádné nové akné.
Mám velmi zvláštní pleť, ne všechny krémy mi vyhovují, dokonce i velmi drahé. Akné jde dlouhou cestu. Navíc jsem si v tomto Setafilu všiml několika malých bílých hrudek, hrudek krému. Možná to bylo nějak nesprávně uloženo a zhoršilo se to? Nebo mám špatnou reakci na zinek (nikdy jsem neměl rád zinkový krém)?

Nyní jsem znovu zmatená. Nevím, jak organizovat péči o pleť během těhotenství. Možná mi můžete pomoci najít nový systém? Přírodní kosmetika není vhodná, protože obsahuje hodně éterických olejů. Potřebujeme nekomedogenní kosmetiku, která je přesně vhodná pro těhotné ženy a dobře se stará o problematickou pokožku, nejlépe s denním spf. Dívám se na Aven Expert, ale nikdo nemůže s jistotou říci, zda je to škodlivé během těhotenství, plus je to bez spf.

Elena, dobré odpoledne!
Hledal jsem, někde jsem zmizel... nyní v pravém sloupci nad nadpisy.
Zde je článek o akné a těhotenství - http://priwi.ru/pryshhi-pri-beremennosti/
V Avene Expert není nic, co by mohlo ovlivnit plod, proto nevidím žádná omezení těhotenství, neexistují tam žádné deriváty vitaminu A.
Zvažte kosmetiku Ducray a Uriage - vhodného kandidáta i pro tu nejcitlivější pokožku.
Jaký je stav pokožky teď??

Eleno, stav pokožky není moc dobrý. Obecně neexistují žádné masivní akné, pak téměř každý druhý den někde vyleze jeden absces. Okamžitě to vymačkám, takže můj obličej je skvrnitý. Odmítla Setafil, je od něj hodně akné, divné (
Zkontroloval jsem spoustu kosmetiky (Avene, Uriage, Noreva, Bioderma) a vybral jsem si tyto tři produkty pro sebe, chci se před nákupem zeptat na vaši radu.
Na den krém Bioderma Sensibio AR BB (má SPF 30, opravdu se mi líbí). _http: //www.bioderma.su/produkt/sensibio/Sensibio_AR-BB_krem.html
Bioderma Sebium AKN noční krém _http: //www.bioderma.su/produkt/sebium/akn.html
Biodermu jsem nikdy nepoužíval, obávám se, že najednou to u Setafilu vyjde ((((

Navíc chci přidat další masku, ale nevím, jestli je lepší vyčistit nebo zvlhčit. Tyto možnosti zvážila CLEANANCE MASK PRO Hluboké čištění pleti _http: //www.eau-thermale-avene.ru/lico/specialnyy-uhod/zhirnaya-i-kombinirovannaya-kozha/klinans-maska-dlya-glubokogo-ochishcheniya MASK _http: //www.eau-thermale-avene.ru/lico/ezhednevnyy-uhod/osnovnoy-uhod/uspokaivayushchaya-uvlazhnyayushchaya-maska. Aven mi dobře vyhovuje. Yuryazh zkoušel pouze gel na praní.

Můžete poradit jinou masku? Moje kůže je nyní suchá. Někdy škrábám Norev a v noci teď nanáším Aven Klinans-K kyselinami.

Elena je v zásadě pečlivě vybrána, ale faktem je, že Bioderma není vhodná pro každého a její složení není vždy správné pro problémovou pokožku.
Miluji masku od Aven Klinans - čistí dobře a jemně, ale pokud je pokožka suchá, vysuší ji ještě více. V ideálním případě byste měli mít zvlhčující masku i čisticí masku. Z hydratační masky si nechávám masku Express od Uriage AquaPrecis - stejně jako celá řada uriage aquapresi, je to velmi dobrý nástroj, ještě jsem o tom nenapsal recenzi, šetří to popáleniny po efezelu nebo suché pokožce.
Proč nezachytíte útěk z Avenu, pokud vám to vyhovuje?

Řekněte mi, zda je možné aplikovat krém ze stejné série nebo jakýkoli jiný zvlhčující prostředek hned po setafilu, zda nebude pokožka příliš přetížená ?

Jaký účel? pokud jste se umyli Setafilem, pak je samozřejmě nutné aplikovat krém.
Pokud jeden krém nestačí, naneste další až po vstřebání předchozího..

Chci se podělit o své zkušenosti, dnes jsem si koupil zvlhčovač Stafil, aplikoval jsem ho na obličej, po minutě mi obličej zčervenal, bolel a spálil se. Všechno to dává smysl, dvě hodiny nic neprošlo, sedím a čekám na sanitku
je velmi zajímavé, proč krém, který je označen jako hypoaalergický, poskytl takovou reakci na problémovou pokožku.
buď opatrný

Koupil jsem svému synovi pěnu a zvlhčovací krém, který předepsal lékař - dermatolog. Po prvním použití - obličej hoří a hoří, už nevíme, co dělat... je to škoda, ale za dva fondy jsem zaplatil 1905 rublů......

Dobrý den, je mi 22 let, napůl žena. Lékař mi předepsal 8 mg aknécutanu denně - pil jsem ho 6 měsíců, všechny vyrážky byly pryč. Po 5 měsících došlo k relapsu - nařídil jsem znovu pít podle stejného schématu - pil jsem 11 měsíců - akné prošlo. O čtyři měsíce později došlo k relapsu - znovu jsem začal pít 8 mg DKN (piji 3 měsíce). Existují jednotlivé vyrážky (na bradě a na čele se začalo objevovat podkožní bolestivé akné (v zásadě jsem tam akné měl zřídka). Aplikuji effezel bodově a zvlhčuji krémem Setafil. Co dělám špatně? Děkuji za odpověď.

Ahoj! Byl jsem léčen na Demodex, dermatologem předepsanou pěnu Setafil, myl jsem si tvář už dva měsíce. Stále existuje akné. Po pěně nanesu Baziron. Musím koupit pěnu více a obecně kolik toho můžete použít včas?

Neomezený čas, pokud vám to vyhovuje (nevysuší, nemastí, nezpůsobuje podráždění)

Setafilov prostředky znamená, že jsem v mém arzenálu po dlouhou dobu. Na akné používám pleťový krém regulující mazu a hloubkově čistící gel, který si umývám. V kabelce je vždy čistící krém. Pleť je očištěná, nepřesušená a bez mastného lesku.

V boji proti letnímu jarnímu vzhledu malého množství pupínků na tvářích a čele mi dermatolog předepsal řadu léků, mezi nimiž je i Setafil - a zde se vyjádřila neurčitě: krém na pěnu. Recenze jsou pro oba docela pozitivní, cenové rozpětí je asi jedna, kterou ze dvou byste doporučili koupit?

Ahoj. Můj lékař předepsal Effezel, čisticí pěnu a zvlhčovač Cetaphil. Lékař uvedl, že Effezel byl aplikován po 20 minutách. po umytí. A neřekla nic o zvlhčovači. Prosím, řekněte mi, mám to použít po umytí nebo po efezelu? A po kolika minutách. způsobit?

Ahoj! Řekněte mi, stojí za to pokračovat v používání lotionu Setafil, pokud je váš obličej pokrytý červenými pupínky? Mám mastnou a citlivou pokožku s růžovkou. Kosmetička doporučila pro praní krém Setafil a Skinoren. Tyto produkty dokonale zvládly mé problémy a při opětovném nákupu pěny jsem se rozhodl přidat do své péče lotion Setafil. A dostal akné. Na jednom z fór jsem četl, že k takové reakci dochází, ale píšou různé věci, někdo to přestane používat a někdo radí počkat na toto období a pak všechno pomine. Řekněte mi, co způsobilo tuto reakci a zda stojí za to i nadále používat krém?

Setafil používám dlouho. A všechny prostředky mi vyhovovaly poprvé. Ne všichni jednají najednou. Je lepší používat řadu dermacontrol v kombinaci: pěna, krém. Velmi se mi líbily emulzní produkty restauratérů! Sprchový krémový gel se velmi pohodlně nanáší na pokožku, bez problémů se rozprostírá. Na lotionu je dávkovač, na krémovém gelu není, ale to není mínus. Doporučuji nejprve přidat krémový gel do ruky a zjistit, jak se bude rozmazávat. Aplikujte tělové mléko na suchou pokožku. Určitě budu i nadále používat Setafil!

Články O Akné Gely