Recenze zvlhčujícího krému - zvlhčující krém bioderma sebium hydra

Neměl jsem rád film na obličeji, mastný lesk! Dětská „kachna“ bude inteligentnější. Druhý produkt této značky je již zklamáním! „Kliniky“ jsou mnohem lepší a nejsou o moc dražší!

Tento lék mi doporučil dermatolog a lepší než on - nic jsem neviděl. Pomáhá při kožních problémech, je ideální pro suchou (!) Pokožku a díky ní se pokožka cítí zvlhčená :) v kombinaci s micelárkou, čisticím prostředkem a tonikem stejné značky na aplikaci toneru opravdu zapomenete, protože bude hezčí dívat se na vaši čistou, jemnou pokožku :)

Doporučuji všem, kteří potřebují vyživovat pokožku a necítí tvář suchým žínkem, pokud víte, co tím myslím)

Garneau, říkám, je tu lehká struktura

Sundal jsem krém, abych mohl složit zálohu na make-up a dostal jsem rychlé dodání, dorazilo to za dva dny, byl jsem v pořádku.!
Krém je dobrý, takže chytám akné současně, pak je shkira dokonce přesušená a je ideální, že jsem šťastná a klidná, jsem s ní spokojená.

Obecně dobrý nástroj, použil jsem 1 balení. Ale příliš tučné a husté na léto. Myslím, že to můžete vzít na zimu nebo na podzim. Dodávka jako vždy nahoře)

Tento krém je určen například pro velmi suchou pokožku z kosmetických procedur. No, velmi zvlhčuje a svítí na obličeji. V LaRoche je v řadě také krém Effeclar H pro mastnou pleť. Oba jsou tedy zaměřeny pouze na rychlé zvlhčení a vyživení vyčerpané, vysušené mastné pleti..

Jsem pánem duuuzhe mastných shkiri, v den Dánska pro mě krém nepřijde, a protože to není nic, je to prostě super, je těžké žít shkira, moje hovno je nádherný viglyad. Při čtení průvodců jsem ochіkuvala, že krém neprochází viktoriánským dnem, jsem potěšen nákupem!

Nevyhovovalo mi to. Z toho jsou vyrážky, krém je hustý, je cítit na pokožce.

Mám trochu krému.
Na jedné straně se za hodinu viditelnost změnila na shkіrі. Tse je jednoznačným plusem. Ale I pochala vikoristovuvati yogo jednu hodinu s gelem na změkčení - čisticí a pěnivý gel Bioderma Sebium Gel Moussant.
Z boku je krém velmi chutný. Vidím ho v přestrojení a beru to tak, jak to on nazývá. Při aplikaci je efekt lepivosti. A na několik let shkira zářila odvážnými mrknutími. Vikoristova yogo je nyní těsně před spaním. A já jsem mrcha s tlustou skvrnou na tváři.

Vynikající krém pro ty, kteří mají mastnou dehydratovanou pleť. Koupil jsem ho podle doporučení kosmetičky. Krém má příjemnou vůni, která se rychle odpařuje. První minuty po aplikaci se tvář zdá mastná, potom mastný lesk zmizí a pokožka se po krémě stane sametovou. V teplé sezóně ho jako denní nebudu používat, protože v létě se mi nelíbí pocit jakýchkoli prostředků na tváři. Ale nechám to jako noční. Po týdnu používání krému v kombinaci s gelem na praní úplně zmizel veškerý peeling stejné linky, pokožka se stala sametovou, rovnoměrnější v textuře, vyrážky se také zmenšily, černé tečky byly méně nápadné. Produkt plně odpovídá popisu.


Jsem majitelkou mastné dehydratované pokožky. Tento gel jsem koupil podle doporučení kosmetičky. Používám to v kombinaci s hydratačním krémem stejné řady. Gel má příjemnou vůni. Dokonale čistí pokožku, ale nevysušuje ji. Po použití nejsou pozorovány žádné nepohodlí. Černé tečky jsou méně viditelné.

Vynikající zvlhčovač lékárny..
Dermatologové doporučili, byl jsem spokojený

Sdílejte to

Tento produkt není k dodání do vaší oblasti k dispozici

Ušetříte 441 ₽

Ušetřete 30% $ 15

dík!

Vždy se snažíme o to nejlepší, abychom potěšili naše zákazníky nejvýhodnějšími cenami..

S pozdravem internetový obchod Wildberry.

Přidáno do pořadníku

Zjistěte více o přijetí

Již brzy

Složení

Popis

Vyrovnávací, zvlhčující a změkčující krém pro mastnou problematickou pokožku dospívajících a dospělých zvlhčuje, chrání a zjemňuje pokožku. Ulevuje, uklidňuje a zlepšuje toleranci.

Informace o technických vlastnostech, dodací sadě, zemi výroby a vzhledu produktu jsou pouze pro referenční účely a vycházejí z nejnovějších dostupných informací od výrobce

dík!

Vždy se snažíme o to nejlepší, abychom potěšili naše zákazníky nejvýhodnějšími cenami..

S pozdravem internetový obchod Wildberry.

Prohledáno pomocí tohoto produktu

  • emolium
  • paleta očních stínů
  • obyčejný
  • krém na obličej spf
  • spf
  • cerave pro mastnou pleť
  • pro obličej aravia professional
  • denní krém na obličej
  • Zvlhčující krém
  • krém na mastnou

BIODERMA / hydratační krém, SEBIUM HYDRA, 40 ml

Skvělý krém. Kupuji si ho podruhé, všechno je v pořádku, pokožka získala krásnou barvu, musím hned říct, že používám celou řadu Bioderma sebium. V komplexu to hodně pomáhá. A komentátoři, kteří se nehodili atd., Si pozorně přečetli tento krém pro OLEJNOU a problematickou pleť. A vy se suchou kůží to vezměte a stěžujte si, že něco není v pořádku, vyberte si správnou kosmetiku a neuvádějte lidi v omyl, zejména proto, že tato značka má kosmetiku pro jakoukoli pleť.

Mastné, jen na noc

Produkt nelze testovat, protože přišel krém na suchou pokožku. Je to ostuda.

Úžasný krém. Pro ty, kteří si stěžují, že se krém ukázal jako velmi suchá pokožka, zkuste nanést velmi tenkou vrstvu a nápis ignorovat. Mám smíšenou pleť: T-zóna je velmi mastná. Krém byl ideální pro moji pokožku. Je dobře absorbován, zvlhčuje, nemastí ani nezanáší póry, ekonomický. Velmi pohodlný krém.

Krém jsem si koupil mnohokrát, líbí se mi, když jsem ho viděl na webu, rozhodl jsem se ho objednat. Objednal jsem si ho pro mastnou pleť a přišel pro velmi suchou pokožku. To není vše, byly i jiné případy. Zatím nejsem s ničím spokojený !

Aplikuji v noci po mýdle a lotionu stejné řady. Moje kůže není po ošetření, normální, kombinovaná. Dokud jsem si nevšiml nějakého páni efektu a neočekávám to. Vím, že je to velmi dobrá série péče. Hlavní věc: obličej ráno nenapučí, jak se to někdy stalo u jiných krémů, po nanesení krému nesvítí (stačí mi krém velikosti hrášku) Mimochodem, používám tuto řadu produktů po dobu 4 dnů (krém na mýdlo-krém na den Matting a na noc - zvlhčující) a můj peeling a napnutí pokožky zmizelo. Moc se mi to líbí!

Bohužel, protože celé složení krému nebylo na webu prezentováno, koupil jsem ho na základě recenzí. Dodává vlhkost, ale složení obsahuje minerální olej. Bohužel jsem to musel odložit.

Dobré odpoledne! Formát webu neumožňuje přidání složení na kartu produktu. V sekci otázek jsme vždy připraveni poskytnout podrobné informace o produktech. dík.

Plahočím se ze smetany, dorazil jsem po raftingu. Když jsem přesušený sooooo, aplikuji ho v noci, hodně to pomáhá. Toto je moje třetí trubka)

Mimo specifikaci, krém na suchou pokožku.

Popis na webu a na obalu bohužel neodpovídá jinému příteli. Odmítnutí, krém byl nutný pro mastnou pleť, ale ve skutečnosti je to pro suchou pokožku. Buď opatrný

Nechápal jsem úplně, jestli se jedná o nový vzorec nebo falešný? Odpovídá uvedené fotografii. Rozdíl mezi obrázkem tuby a obalem

Dodávka: vše bezchybně. A tato série je magická. Kůže se změnila za 2 měsíce, než byla nerozpoznatelná. Nemám akné, ale černé tečky v t-zóně a rozšířené póry. Mám tento krém (❤️❤️❤️❤️❤️), peeling, tonikum, sérum na utahování pórů, noční peeling,). Dříve jsem používal la luxus, ale obecně tato série není v žádném srovnání. HYdra se mi také líbila - zejména sérum, hydratuje chladně. ale pro t-zónu je účinek nulový. Nyní se pleť změnila, póry se zúžily. Stručně řečeno, velmi doporučuji

1. Krabice byla zmačkaná 2. Popis krému na Wildberris neodpovídá popisu samotného krému! Stránka říká, že je to pro mastnou pleť, a samotný krém uvádí, že je pro suchou a poškozenou pokožku. Neexistují žádné stížnosti na samotné výrobce; například přesný popis je uveden na webových stránkách lékárny. Myslím, že takový krém nebude fungovat na letní období, tady se podíváme na zimu.

Dobré odpoledne! Krém je určen pro suchou pokožku se zánětem. Během léčby těžkého akné může být pokožka velmi suchá, popraskaná, podrážděná a obecně nepohodlná. Krém Sebium Hydra pomáhá obnovit, zvlhčit a zklidnit ji kvalitativně a po dlouhou dobu. Výsledky testu uvádějí, že po 14 dnech používání si v 89% případů všimli dermatologové pozorující pacienty rozdíl. Složení obsahuje ceramidy, které obnovují integritu ochranné bariéry pokožky a zabraňují předčasné ztrátě vlhkosti. V tomto případě nemluvíme o typu suché pokožky. Krém je určen pro smíšenou, mastnou a problematickou pleť. Hydratační a regenerační krém na pokožku během léčby, včetně lokálních retinoidů a Roaccutanu. Pokud jde o vydání, musíte se podívat do sekce kontakty / požadavky. Kde je třeba uvést číslo objednávky a váš dotaz. Pracovníci servisního oddělení pomohou problém vyřešit. dík.

Péče o dehydratovanou pokožku - Bioderma Hydrabio

Mám dehydratovanou pokožku náchylnou k odlupování, s níž jsem bojovala navždy. V květnu tohoto roku jsem se rozhodl vzít si produkt z řady Hydrabio od Biodermy. A já jsem neprohrál! Poprvé byl odchod pro mě tak dobrý. Takže ve svém arzenálu mám:


Celkově používám krém na obličej, sérum, hydratační masku, toner a micelární vodu. Všechny tyto produkty dokonale zvlhčují pokožku, nejvíce zvlhčující sérum a masku. Ale o všem podrobněji))

1. Celý název produktu v angličtině: Hydratační krém na obličej - Bioderma Hydrabio Light Cream


Podrobný názor: Krém má lehkou strukturu, rychle se vstřebává, dobře zvlhčuje pokožku, absolutně nezanáší póry (mimochodem, všechny tyto prostředky). Prakticky není cítit žádný zápach. Samostatné plus pro hygienické balení. Používám druhou nádobu, první trvala asi 2 měsíce. Objem - 40 ml. Make-up na něj bez problémů zapadá. Používám to ráno a večer.
Po aplikaci je na tváři mírná lepivost, vím, že mnoho lidí se to nelíbí, ale pro mě to nevadí, protože to neovlivňuje aplikaci make-upu a nezakrývá póry. Ano, a nedotýkám se mých rukou rukama, zvláště u příspěvku, který jsem se dozvěděl o této „vlastnosti“ produktů této řady.

Opravdu jsem měl dva z nich))))

Hodnocení: 5
Cena: 1030 r.
Doba používání: 3, 5 měsíců

2. Celý název produktu v angličtině: Hydratační pleťové sérum - hydratační koncentrát Bioderma Hydrabio


Názor na dlouhé vzdálenosti: Sérum je skvěle hydratační. Myslím, že z velké části díky ní, stejně jako masce, jsem zapomněl, co je to peeling) Ale na rozdíl od většiny ostatních sér, která mají obvykle tekutou strukturu, je toto na druhé straně velmi husté, poté je obličej znatelně lepkavý, jak na něj nanášet make-up - Nemám ponětí, takže to používám večer. Ale jsem velmi potěšen účinkem. Póry se také nezanášejí. A obecně, když používám toto pravítko, mé póry se již staly a nejsou tam žádné černé tečky, tj. účinek po čištění masek a praní zůstává vždy se mnou.
Obal je stejný jako krém.
Složení:

Hodnocení: 5
Cena: 1070 rub.
Doba používání: 3,5 měsíce

3. Celý název produktu v angličtině: Hydratační maska ​​na obličej - hydratační maska ​​Bioderma Hydrabio


Podrobný názor: Ještě jednou budu psát o vynikající hydrataci, ale je pravda, že maska ​​velmi, velmi dobře zvlhčuje pokožku, má lehkou strukturu a nezanáší póry. Nechám to asi 25 minut. Nejprve jsem ji používal denně (jak je uvedeno v pokynech) a několikrát jsem ji nechal přes noc s tenkou vrstvou na problémových partiích (bradu jsem si vysušil kyselinou boritou a žehličkou). Mimochodem, ano! Používám tuto sérii společně s lékařem předepsaným sušicím prostředkem na akné a nemám žádnou suchou pokožku.!
Složení:


Hodnocení: 5
Cena: 930 s. (75 ml)
Doba používání: 3,5 měsíce

4. Celý název produktu v angličtině: Micellar water - Bioderma Hydrabio Cleansing Micelle Solution


Podrobný názor: Čistá voda s mírným nenápadným zápachem. Ve srovnání s Biodermou Sensibio tato pokožka znatelně zvlhčuje. Dokonale odstraňuje make-up z obličeje, ale Sensibio si s očima poradí stále lépe. Neštípe tvé oči.

Hodnocení: 4
Cena: 600 rub. (200 ml)
Doba používání: 3,5 měsíce s přestávkami pro Bioderma Sensibio)

5. Celý název produktu v angličtině: Hydratační pleťový toner - Bioderma Hydrabio Moisturizing Toning Lotion


Podrobný názor: Čirá tekutina se stejnou vůní jako micelárka. Dokonale zvlhčuje pokožku, je to nejvíce zvlhčující toner, který jsem zkoušel, včetně Guerlain Super Aqua. A tonikum zanechává tvář svěží. Ale na léto jsem si uvědomil, že okamžité použití těchto prostředků je příliš vysoká dávka zvlhčování a na chvíli jsem se vzdal tonika a nepoužíval jsem micellar každý den. Ale když se velmi ochladí, mám ze skříně co vytáhnout!
Mimochodem, tonikum a micelárka mají velmi malé otvory pro vylévání, díky nimž se při náhodném převrácení lahve vylije jen velmi málo produktu, což bylo vyzkoušeno zkušenostmi) Současně se tekutina bez problémů vylije na vatový tampon, kolik se rozhodnete nalít.

Hodnocení: 5
Cena: 690 s. (200 ml)
Doba používání: 3 týdny

V otevřené formě

Když otočíte ruku, nic nekape:

Jsem velmi potěšen všemi prostředky, poprvé jsou produkty z jedné řady dobré, pokud jde o výběr, no, kromě toho, že micelárka nefunguje dokonale s očním make-upem.
Děkuji vám všem za pozornost! Jsem Tanya, můžete mi zavolat.

Recenze zvlhčovače Bioderma

Anthelios - č. 1 v Rusku na doporučení dermatologů

Avene - sluneční ochrana pro nejcitlivější pokožku

Ergonomie a udržitelnost se zubními kartáčky RADIUS

Seznamte se s jedinečnou soupravou pro intenzivní bělení!

Bezpečná a účinná péče o vás a vaše dítě

Uriage - péče o jemnou pokožku kojenců a kojenců

Revitalizující ošetření obličeje a těla pomocí zařízení Gezatone

Avene DermAbsolu - základní péče o zralou citlivou pokožku.

Aravia Professional - depilace v lázních, parafínová terapie, péče o tělo

Batiste - suchý šampon č. 1 v Evropě

Bioderma Hydrabio Perfector - ochrana a zář pokožky

CeraVe - inovace pro posílení ochranné bariéry pokožky!

Vinopure je jednoduché a účinné řešení k odstranění nedokonalostí pokožky.

Odvážný design a šíleně příjemná lázeňská péče u vás doma

Elancyl Slim Design - hladší, pevnější a pevnější pokožka

Posilovač řas - dlouhé, objemné a silné řasy!

Filorga - recepty inspirované procedurami estetické medicíny

GiGi - kombinace přírodních ingrediencí a vysoce biotechnologických produktů

Guam - přírodní italská kosmetika na bázi řas

Přední laboratoř profesionální kosmetiky v Izraeli

Korejská kosmetika pro péči o obličej a tělo

Isdin je značka číslo 1 ve Španělsku! Inovativní ochrana proti slunci

Pozdravte svého nového pomocníka - revoluční spirálové vlasové náramky

Vyzkoušejte japonské masky nejvyšší kvality

Johnny's Chop Shop - stylová řada kosmetiky pro muže, kteří chtějí vypadat skvěle!

Rostlinná energie pro krásu vlasů

La Roche-Posay - dermatologické doporučení pro citlivou pokožku č. 1!

Loreal Professional - Zdroj Essentielle zdroj přírodní krásy vlasů

Matrix - Keep me Vivivd - zachování barev v jasných odstínech

Mustela - bezpečná a účinná péče o vás a vaše dítě
06.10.2017

Nature`s Bounty - doplňky stravy pro podporu vašeho zdraví a krásy

O.P.I - světový lídr v oblasti profesionální péče o nehty!

Orthomol - německé vitamíny pro vaše zdraví!

Balzámy na suché, popraskané a podrážděné rty a pokožku

Foto - síla přírody pro vaše vlasy!

Royer - přírodní kosmetika se 100% organickým hlemýžďovým slizem!

Klinicky účinná lékařská kosmetika, která účinně nahrazuje chirurgické zákroky

Skincode - kód pro zdravou a krásnou pleť

Spolehlivé dermokosmetologické výrobky pro péči o pleť pro novorozence, děti i dospělé

Dr. Knot - 212 Bristled Pleasure!

Uriage - Age Protect - korekce vrásek a záře

Uriage - Hyseac - Vaše ideální léčba problémové pokožky
01.11.2017

Zpevnění proti známkám stárnutí

Hydratační balzámy na rty Weleda zahalí vaše rty zářením přírodní krásy!

CORA - kombinace přírodních ingrediencí s nejnovější špičkovou technologií

  1. Recenze
RECENZE
CENTRUM ZDRAVÍ POKOŽKY
Recenze na lékárenskou kosmetiku
Bioderma Hydrabio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Pět
  • .
  • 21
  • "

Gairbekova Khadizhat Rostov na Donu | 09.07.2020 |

Tonizující hydratační krém Hydrabio 250 ml (Bioderma, Hydrabio)

Závěr: Lotion, který bude velmi dlouho na 1. místě v seznamu mých oblíbených.
Dokonale osvěží a zvlhčí pokožku po umytí a odstraní pocit napnutí
Obzvláště vhodné pro agresivní pleť (ošetření akné).

Ab Leysan Kazan | 24.06.2020 |

Hydratační micelární voda H2O 100 ml (Bioderma, Hydrabio)

Závěr: Nevím, kolikrát to vezmu, vzal jsem si malou nádobu, abych ji přenesl do fitness. Dobře a pečlivě umývá kosmetiku, nemusíte moc otírat. Zvládne i voděodolnost. inkoust.

Olga Petrohrad | 16.06.2020 |

Tonizující hydratační krém Hydrabio 250 ml (Bioderma, Hydrabio)

Závěr: Dobré zvlhčující mléko od mé milované Biodermy. Pokožka po použití je prostě sametově hebká, jemná, někdy na ni ani nic „shora“ neaplikuji. Podle mého názoru vhodný pro jakýkoli typ pokožky. Spotřeba je velmi ekonomická.

Olga Petrohrad | 16.06.2020 |

Hydrabio sérum 40 ml (Bioderma, Hydrabio)

Závěr: Jediné sérum, které se perfektně hodí k mé vrtošivé dehydratované mastné a citlivé pokožce. Kůže se stává sametovou, dobře upravenou, pleť je vyrovnaná. Velmi ekonomická spotřeba, dost na rok. Koupím znovu!

Varvara Moskva | 02.06.2020 |

Sada: Photoderm Max Aquafluid SPF 50+, 40 ml + Čisticí gel Sensibio 45 ml + Micelární voda Hydrabio H2O 100 ml + Hydrabio gelový krém 40 ml (Bioderma, Hydrabio)

Závěr: Tyto nástroje používám průběžně. Souprava obsahovala to, co jsem v létě potřeboval. Pěkné balení. Velmi doporučuji zvlhčovač každému, kdo má dehydratovanou pokožku..

Raspopova Anna Krasnodar | 29.05.2020 |

Sada: Photoderm Max Aquafluid SPF 50+, 40 ml + Čisticí gel Sensibio 45 ml + Micelární voda Hydrabio H2O 100 ml + Hydrabio gelový krém 40 ml (Bioderma, Hydrabio)

Závěr: Soubor je úžasný. Zabaleno v těsné krabici vyložené papírem uvnitř. Prostředky plné velikosti, dostal jsem to za 1556, výhody jsou zřejmé. Obsahuje zvlhčovače pro dehydratovanou pokožku. Také dostal sondu Atoderm 8 ml. Jsem velmi spokojen s nákupem a kvalitou produktů. Můj problém je, že pokožka je mastná a zároveň jako suchá kůra. Tato linie byla perfektní.

Nadežda Petrohrad | 28/28/2020 |

Hydrabio Perfector krém SPF 30, 40 ml (Bioderma, Hydrabio)

Závěr: Líbil se mi krém Hydrabio Perfector pro jeho strukturu a skutečnost, že má ochranu spf. Vhodný jako denní krém nebo dokonce jako základní nátěr, protože pokrývá pokožku tenkou vrstvou, zatímco póry neznečišťují!

Konshina Ekaterina Simferopol | 28/28/2020 |

Hydrabio sérum 40 ml (Bioderma, Hydrabio)

Závěry: Vynikající sérum, jemná vůně, nezanechává film, obličej je svěží. Více pro mladou pleť.

Carenko Julia 14.05.2020 |

Hydrabio Perfector krém SPF 30, 40 ml (Bioderma, Hydrabio)

Závěry: Velmi dobrý krém. Velmi vhodný pro suchou pokožku v létě. Dobře zvlhčuje, pokožka po ní nesvítí, ale jednoduše vyživuje. Opravdu se mi to líbilo. Nezanechal žádné bílé skvrny. Rychle se vstřebává.

Belyakova Ksenia 05/02/2020 |

Tonizující hydratační krém Hydrabio 250 ml (Bioderma, Hydrabio)

Závěr: Jsem s výsledkem spokojen)) Dokonale zvlhčuje.
Na tváři jsem měl škálování, které nebylo odstraněno krémy. V té době jsem tonikum nepoužíval. Vybíral jsem mezi nákupem krému nebo tonika. Rozhodl jsem se přidat do péče tónování. Po týdnu používání tonika peeling pominul.

Kazan Guzel Kazan | 22.04.2020 |

Hydrabio sérum 40 ml (Bioderma, Hydrabio)

Závěr: Tento zázračný nástroj v minivizi byl darován. Velmi cool věc, zvlhčuje v pohodě, nezanáší póry, nevytváří film a lepivost, nevalí se pod make-up. Některé pozitivní emoce z používání. Produkt si určitě objednám ve formátu plné velikosti.

Beletskaya Tatiana Arkadyevna Tobolsk 04/05/2020 |

Tonizující hydratační krém Hydrabio 250 ml (Bioderma, Hydrabio)

Závěr: Lotion se mi velmi líbil. Dobře zvlhčuje pokožku, dobře uzavírá póry. Jsem rád, že jej můžete použít i pro oči. Vůně prakticky chybí. Až nákup skončí, zopakuji ho.

Lékařská kosmetika BIODERMA: vlastnosti, výhody, recenze

Slyšeli jste hodně pozitivní recenze o lékařské kosmetice Bioderma, ale nevíte, jaké přesně jsou její vlastnosti a výhody? Chcete vědět více podrobností o tomto výrobci, jeho typech produktů a výhodách kosmetických linek? V tomto článku podrobně popíšeme všechny známé informace o této jedinečné léčivé kosmetice vhodné pro všechny typy pleti.!

Jaké informace se dozvíte:

Historie značky

Kosmetika vyvinutá a vyráběná lékárníky je považována za nejkvalitnější, což vám umožňuje účinně se zbavit mnoha epidermálních problémů a všech druhů dermatologických onemocnění a zabránit jejich budoucímu výskytu..

Bioderma byla založena v roce 1978 ve Francii. Zabývá se vlastním vývojem a výrobou kosmetických přípravků určených k péči a eliminaci jakýchkoli problémů s povrchem pokožky. Společnost má vlastní moderní laboratoř, kde pracují renomovaní lékaři a chemici-biologové, kteří vytvářejí jedinečnou a vysoce účinnou formulaci sloučenin, které lze použít jak jako nezávislé terapeutické činidlo, tak v kombinaci s léky.

Přední dermatologové ze 65 zemí světa doporučují svým pacientům produkty Bioderma jako léčbu a prevenci relapsu. Kromě toho všechny produkty společnosti procházejí vícestupňovým testováním, jsou uznávány jako hypoalergenní a mají pozitivní vliv na stav pokožky..

Ve Francii zaujímá společnost přední místo mezi všemi léky a formulacemi předepsanými dermatology pro léčbu a zbavování se chorob epidermis!

Jaký je rozdíl mezi složením lékařské kosmetiky Bioderma

Vzhledem k možnosti výzkumu a ověření všech složek zavedených do formulací v naší vlastní laboratoři vyvíjejí vědci společnosti nejúčinnější a nejbezpečnější kosmetické výrobky pro tělo, přičemž přísně kontrolují každou fázi výroby.

Složení těchto vysoce kvalitních produktů neobsahuje agresivní a nebezpečné chemikálie, takže jej mohou bezpečně používat i lidé náchylní k alergickým reakcím a s jemnou a citlivou pokožkou..

Zvláštní výhodou a výhodou těchto formulací je možnost jejich použití v případě dlouhodobě obtížně léčitelných dermatologických onemocnění..

Co potvrzuje účinnost produktů

Dermatologové ve většině zemí světa uznali vysokou kvalitu a účinnost produktů společnosti, což potvrzují tisíce vděčných recenzí od pacientů, kteří se zbavili problémů s pokožkou a obnovili její zdraví..

Taková lékařská kosmetika se stejně pečlivě stará o nejjemnější a problémovou pokožku a má příznivý vliv na její stav. Tyto produkty pomáhají léčit různá onemocnění epidermis v krátké době a konsolidují výsledky dosažené po dlouhou dobu..

Jaká je jedinečnost přístupu

Zvláštnost produktů v jejich široké škále, určená pro lidi s různými vadami epidermis, takže každý si vybere produkty zaměřené na léčbu jeho konkrétního problému. Všechny řady produktů jsou vytvořeny pro komplexní účinek na postižené oblasti pokožky, posilují její imunitu pro úspěšný nezávislý boj proti negativním vlivům vnějších a vnitřních faktorů.

Společnost vyrábí produkty, které eliminují následující problémy s povrchem kůže:

  • suchost pokožky, atopická dermatitida;
  • vysoká citlivost a hluboká dehydratace;
  • růžovka a seboroický typ dermatitidy;
  • schopnost kůže pomalu se hojit;
  • nadměrná tvorba mazu a akné;
  • škodlivé účinky UV záření;
  • pigmentace;
  • problémy s pokožkou hlavy a vlasy.

Co produktové řady dělají

Terapeutické kosmetické výrobky společnosti jsou strukturovány a prezentovány ve formě řady linek, z nichž každá představuje ucelený program zaměřený na řešení konkrétních epidermálních problémů.

Katalog produktů Bioderma obsahuje programy pro obličej:

  • Atoderm, určený pro suchý typ pokožky, stejně jako pro účely vnější péče v případě atopické dermatitidy;
  • Hydrabio, vytvořeno pro citlivou a dehydratovanou pokožku;
  • Sensibio, pro citlivý typ pokožky, stejně jako pro patologické stavy růžovky a seboroické dermatitidy;
  • Cycabio, který poskytuje rychlý proces hojení;
  • Sebium, zaměřené na normalizaci funkcí mastného a kombinovaného typu povrchu pokožky a na léčbu akné;
  • Photoderm, určený k účinné ochraně pokožky před škodlivými účinky ultrafialového záření;
  • WO, zaměřené na odstranění a prevenci vzniku nových stařeckých skvrn.

Kromě výše uvedených produktů společnost vyrábí kosmetiku pro děti, pokožku hlavy a vlasy.

Přehled jednotlivých programů společnosti Bioderma

Sensibio (pro péči o citlivý typ pokožky)

Je obvyklé nazývat citlivou pokožku tenkou a jemnou pokožkou, která se prakticky nevylučuje ochrannými lipidy (tuky). Taková kůže je náchylná k zánětu, zarudnutí, podráždění způsobenému vnějšími i vnitřními faktory. Lidé s tímto typem pokožky jsou vystaveni riziku vzniku všech druhů dermatologických onemocnění, jako je růžovka, růžovka, dermatitida. Majitelé citlivé vrstvy pokožky jsou často náchylní k nejrůznějším alergickým reakcím..

Tento program je speciálně navržen pro tento typ pokožky, který vyžaduje speciální přístup. Řada produktů zahrnuje složení pro péči i účinnou korekci stávajících vad.

Hydrabio (péče a ošetření pro dehydratovanou a citlivou pokožku)

Naše pokožka je každý den vystavena negativním vnějším vlivům - znečištění prostředí, teplotní extrémy, stres, přispívající k její dehydrataci nebo dehydrataci. Pro normální fungování pokožky je nezbytný dostatečný přísun vlhkosti. Při jeho nepřítomnosti se pokožka stává matnou, citlivou, má šupinky a vrásky.

Tento program obsahuje speciální tekuté krystaly, které pronikají hluboko do pórů a obnovují normální hladinu vlhkosti buněk, čímž zvyšují ochranné vlastnosti pokožky. Všechny produkty v této řadě, stejně jako ostatní, jsou vyráběny pod kontrolou dermatologů, proto je zaručena jejich vynikající tolerance..

Atoderm (péče a léčba suché pokožky)

Suchá kůže přináší svým majitelům mnoho problémů - zčervená, odlupuje se, svědí, často je zanícená, podrážděná, protože je charakterizována nedostatečnou tvorbou mazání lipidy (tuky). Epiderma může být suchá od přírody nebo kvůli vnějším faktorům.

Tento program je navržen tak, aby normalizoval všechny funkce suché pokožky, včetně léčby atopické dermatitidy, která je jeho častým společníkem. Dermatologové při komplexní léčbě tohoto onemocnění doporučují používat program Atoderm, který vám umožňuje snížit množství kortikosteroidních léků a rychle obnovit bariérovou funkci epidermis se zvýšením doby remise.

Sebium (péče a ošetření pro smíšenou až mastnou pleť)

Akné a akné jsou častým problémem kombinované a mastné pokožky. Nadměrná produkce kožního mazu vede k ucpání pórů a kanálků, ke změně kvalitativního a kvantitativního složení vylučované sekrece, po které následuje přidání bakterií, infekce, přispívající ke vzniku hnisavých prvků, v důsledku čehož se tvoří jizvy a jizvy znetvořující pokožku.

Tento program poskytuje vysoce kvalitní péči o tento typ epidermis, koriguje a účinně léčí akné jak samostatně, tak společně s léky..

Cycabio (pro rychlé hojení poškozené epidermis)

Hlavní funkcí pokožky je chránit tělo a vnitřní orgány před nepříznivými účinky prostředí. V okamžiku poškození epidermis ztrácí takovou přirozenou bariérovou ochranu a stává se náchylnou ke všem druhům vnějších agresorů (chemických, fyzikálních a bakteriálních), které zpomalují proces její obnovy..

Tento program je navržen a vyvinut pro urychlení hojení poškozených povrchů pokožky díky patentovanému komplexu aktivních složek obsažených v produktech. Nazývá se Antalgicin, obsahuje rostlinné druhy antioxidantů, ionty mědi, které mají antibakteriální účinek, díky čemuž se regenerační a opravné procesy epidermis urychlují ve všech fázích hojení.

Photoderm (k ochraně pokožky před škodlivými účinky UV záření)

Každý ví, že slunce je pro naši pokožku nepřítelem, protože jeho UV záření vyvolává vývoj onkologických procesů, výskyt stařeckých skvrn, všechny druhy dermatologických onemocnění a hlavně přispívá k rychlému stárnutí pokožky.

Ochranné sluneční filtry - SPF, který je obsažen ve složení mnoha kosmetických značek, působí pouze na povrch pokožky a není schopen chránit její hluboké vrstvy před nebezpečnými ultrafialovými paprsky..

Laboratoř společnosti Bioderm vyvinula jedinečný komplex biologické bezpečnosti před sluncem - buněčnou BIOprotekci, která poskytuje dlouhodobou ochranu na povrchu i v hloubce pokožky působící na buněčné úrovni.

WO (péče a ošetření pokožky náchylné k pigmentaci)

Problém pigmentace epidermis se vyskytuje poměrně často, a to jak u mladých, tak u starších lidí. To je způsobeno porušením tvorby a akumulace speciálních buněk v epidermis nazývaných melanocyty. Zvýšená pigmentace může také nastat v důsledku zánětlivého procesu povrchu kůže.

Společnost vydala tento program speciálně pro epidermis náchylnou k hyperpigmentaci. Zahrnuje aktivní patentovaný komplex White Objective, který účinně řídí hladinu tvorby melaninu v kůži, eliminuje lokalizované stařecké skvrny a také zabraňuje jejich opětovnému objevení. Tento komplex je součástí celé řady produktů programu lékařské kosmetiky pro bělení stařeckých skvrn - WO.

Pro úspěšné ošetření produkty společnosti potřebujete znát pouze svůj typ pleti a existující problém, abyste si mohli nezávisle vybrat a zakoupit potřebné prostředky příslušného programu.

Bioderma

Laboratoř Bioderma dosud vyrábí dermatokosmetologické přípravky používané při komplexní léčbě a prevenci různých kožních onemocnění.
Použití lékařské kosmetiky Bioderma poskytuje náležitou péči o problémovou a nemocnou pokožku, předchází vzniku exacerbací chronických kožních onemocnění. Jeho použití ve spojení s léky zvyšuje jejich účinnost při léčbě různých kožních onemocnění..
Léčivá kosmetika vyráběná laboratoří Bioderma je strukturována a prezentována ve formě 9 řádků, z nichž každá je hotovým programem pro řešení konkrétních dermatologických problémů:
- Atoderm - pro suchou pokožku a vnější ošetření atopické dermatitidy.
- Hydrabio - pro citlivou a dehydratovanou pokožku.
- Sensibio - pro citlivou pokožku, stejně jako pro růžovku a seboroickou dermatitidu.
- Cycabio - doprovod hojení pokožky.
- Sebium - pro mastnou a smíšenou pleť, s akné.
- Photoderm - opalovací krémy, ochrana pokožky před škodlivými účinky UV záření.
- WO - bělení stařeckých skvrn.
- Uzel - pro péči o vlasy a pokožku hlavy.
- AVSDerm - péče o pleť pro novorozence a děti.
Hypoalergenní složení, optimální tolerance, víceúrovňová kontrola během klinických studií umožňují použití lékařské kosmetiky Bioderma pro pacienty všech věkových skupin, včetně kojenců, poskytují optimální péči o pleť pro různé kožní patologie.

Akné: Jak vyléčit akné

Odkud akné pochází a jak ho vyléčit. Zdarma metoda domácí léčby akné. Recenze lékárenské kosmetiky.

Hydratační krém Bioderma Sebium Hydra

Pojďme se tedy vypořádat s dalším krémem Bioderma ze série Sebium s názvem Hydra. Samotný název naznačuje, že krém je zvlhčující a dokonce ultra zvlhčující. Řada Sebium je určena pro mastnou pleť se sklonem k akné nebo mastnou pleť, ale suchou v důsledku léčby drogami. Problematická pleť s komedony, černými tečkami, záněty - to je pro sérii Sebium vše.

Výhody a nevýhody krému Bioderma Sebium Hydra

Tato řada vám pomůže vyrovnat se s problémy v komplexu, nebo to bude péče o kosmetiku ve vaší kosmetické tašce. Ale ne všechny produkty z této řady se vejdou, testováním najdete svůj ideální krém. Nyní provedeme analýzu složení krému Bioderma Sebium Hydra, zjistíme jeho silné a slabé stránky, kdy jej aplikovat, za jakým účelem, pro koho je nejvhodnější, abyste mohli sami určit jeho význam pro sebe.

Složení krému Bioderma Sebium Hydra

Voda je páteří.

Glycerin - antiseptikum ve vysoké koncentraci, zvlhčuje a činí pokožku pružnou, emulgátor.

Minerální olej je nekomedogenní přírodní látka, která pokožku rozzáří, nezanáší póry, zanechává ochranný film, pomáhá pokožce být nasycena kyslíkem.

Ethylhexyl palmitát (ethylhexyl palmitát) - mastná kyselina získaná z palmového oleje, zvlhčuje pokožku a zachovává vůni. Tato látka má vysoký stupeň komedogenity, buďte opatrní, je na začátku složení, což znamená, že koncentrace je poměrně vysoká.

Dipropylenglykol (propylenglykol) je alkohol získaný z ropných produktů. Má zvlhčující, bakteriostatickou funkci, váže všechny látky do emulze, je netoxický, udržuje produkt déle, není nebezpečný, pokud krém obsahuje méně než 50%.

Xylitol - udržuje vlhkost v horních vrstvách pokožky.

Dimethikon - tekutý silikon, chrání před škodlivými vlivy prostředí, zvlhčuje suchou pokožku.

Sodium Acrylate Sodium Acryloyldimethyl - pomáhá pronikat hlubšími vitamíny, kyselinami, rostlinnými složkami a také vazbou mezi dalšími složkami.

Mannitol je hojivé činidlo, zvláště dobré na rány nebo popáleniny.

Rhamnose - vyživuje pokožku na buněčné úrovni.

Fruktooligosacharidy - používané k léčbě akné.

Řasy extrakt ze zlatých řas - zmírňuje záněty, podráždění, zvlhčuje.

Kyselina glycyrrhetinová - hladká kyselina sladká, protizánětlivá, antialergenní látka, silný antioxidant, který inhibuje růst bakterií narušením syntézy v buňce.

Alantoin (alantoin) - podporuje rychlou regeneraci buněk, zvlhčuje, změkčuje pokožku, zmírňuje podráždění a záněty, zabraňuje ucpání pórů, černých teček a komedonů, silný antioxidant.

Ceramid 3 - chrání pokožku před škodlivými faktory, zvyšuje její propustnost, přírodní produkt, zvlhčuje.

Tospheroli acetas - syntetická forma vitaminu E, zvlhčuje, vyživuje, antioxidant.

Isohexadekan - chemický prostředek, odstraňuje veškeré nečistoty, nevysušuje pokožku.

kaprilik - vytlačování z kokosového oleje, aktivně zvlhčuje, aniž by zanechával pocit mastného filmu, není komedogenní.

Polysorbát 80 - emulgátor, zlepšuje klouzavost a zjemňuje pokožku.

Disodium Edta - změkčuje vodní prostředí, ale je považován za škodlivý pro pokožku.

Cetrimonium Bromide - Pozor, je považován za bezpečný u produktů, které umývají pokožku. Silný antimikrobiální účinek na organismy.

Methylparaben je paraben, účinný při ničení bakterií v samotném krému, neumožňuje růst plísní, zachovává původní vzhled produktu, je na konci seznamu složení, nemůže poškodit.

Fragranes - lehká vůně.

Shrňme složení tohoto krému: složení není špatné, skutečnost, že obsahuje paraben, není děsivá. Všechny parabeny bojují proti šíření plísní a bakterií v krému a v tak malém množství nejsou schopné pokožce ublížit. Parabeny jsou navíc odvozeny z kyseliny benzoové, která se nachází v mnoha rostlinách..

Na 4. místě kompozice je komedogenní látka, která může způsobit ucpání pórů v citlivé pokožce. Buďte ostražití a pozorně sledujte reakce.

Co výrobce slibuje:

Snižuje zarudnutí a zánět, bojuje proti odlupování a suchu, napnutí pokožky, pohodlí, záře, dobrá snášenlivost, nekomedogenní, hypoalergenní.

Co vlastně:

Zvlhčuje opravdu dobře, ale pokud je vaše pokožka velmi suchá v důsledku ošetření akné. Pro normální pleť je tento krém mastný, zanechává lesk a v tomto případě by měl být aplikován pouze přes noc, aby byla zajištěna intenzivní hydratace. Krém není vůbec vhodný pro make-up. Má lehkou strukturu, rychle se vstřebává, nezpůsobuje nové komedony, ale ani neodstraňuje staré. Skrývá peeling, po nanesení krému nejsou vůbec viditelné. Nedává pokožce žádný lesk, napětí okamžitě zmizí. Vůně je příjemná, nepostřehnutelná.

Pro koho je krém Bioderma Sebium Hydra vhodný?

Vhodné pro lidi se suchou pokožkou s akné nebo suchou pokožkou v důsledku ošetření. Intenzivně zvlhčuje, výrobce doporučuje nanášet 1 až 2krát denně, doporučil bych, u víceméně normálního stavu pokožky, nanášet pouze pravidelně v noci. Vyrovnává se s hydratační funkcí s třeskem, ale jako základ pro make-up se vůbec nehodí, během dne zanechává mastný lesk. Pokud si koupíte tento krém, pak pouze jako pomocník během období „sucha“. Pro každodenní použití potřebujete něco jako zvlhčovač Uriage Aqua Precis, který se okamžitě vstřebává a dobře se hodí pod make-up.

Kolik stojí krém Bioderma Sebium Hydra

Náklady na tento krém ve srovnání s jinými výrobci a podobnými vlastnostmi jsou velmi ekonomické, přibližně 570-600 rublů na 40 ml. Takže má místo ve vaší kosmetické tašce jako lék na sucho..

Recenze krému Bioderma Sebium Hydra

Použil jsem pouze 5 ml sondy. Nejprve jsem to aplikoval během dne a nahoře jsem také aplikoval prášek. V zásadě nic, normální, celá kůže se pod ním leskne. Poté jsem začal aplikovat v noci 2-3krát týdně, když mám pocit, že je nutné aktivně zvlhčovat. Obecně jsem spokojen, ale nebral jsem celou trubku, nevidím naléhavou potřebu tohoto, i když cena není příliš kousavá.

Prověřil: Musya

Vyzkoušel jsem mnoho krémů a byl jsem vyčerpaný v lékárně. Nakonec byl jediný, kterého jsem ještě nezkoušel, a byla tu naděje. Těžký případ akné, místy suchý, místy mastný se silnými záněty a komedony. Mně osobně se krém velmi líbí ve struktuře, je jako krémový gel, rychle se vstřebává a po něm pociťuji takovou úlevu. Už po týdnu jsem se do něj zamiloval ještě víc a viděl jsem výsledek: pokožka září, zdravější, rovnoměrně zbarvená, mírně hydratovaná. Teď to musím mít.

Prověřil: Maria

Dal jsem to pod základ a je to v pořádku. Teprve po 1-2 hodinách se objeví mastný lesk a při dotyku s pokožkou stále existuje pocit přítomnosti krému, tj. není to úplně absorbováno nebo co? Neměl jsem žádné zhoršení, barva moc nezměnila pokožku, příjemná, neškodná konzistence. Trubička o objemu 40 ml byla spotřebována za 3 měsíce při přibližně 2 denním použití.

Bioderma / Hydrabio Legere Creme
Vynikající hydratace obličeje od Biodermy


sovy vždy 10. listopadu 2015

Tentokrát se zaměříme na hydratační krém Hydrabio Legere Creme od Biodermy. Řeknu vám to hned a upřímně - pro mě je můj oblíbený! Dokonale mi vyhovoval. Hodnocení proto bude samozřejmě pozitivní..
Užijte si čtení!

Malý příběh o mé tváři

Raději bych klasifikoval svůj typ pleti jako smíšený. Jelikož moje školní dospívání skončilo teprve nedávno, všechny kožní problémy v podobě různých vyrážek mi samozřejmě neunikly. Teď čas od času něco a někde zrádně vyjde a můj boj tímto směrem pokračuje, ale to nelze srovnávat s tím, co bylo před 5-7 lety.

Obecně mám rozsáhlé zkušenosti s používáním produktů speciálně pro problematickou pleť. A to vše nemohlo jinak než ovlivnit stav obličeje. Navzdory neustálému mastnému lesku v T-zóně, kvůli častému používání sušicích a alkoholových produktů, se pokožka na některých místech odlupovala a potřebovala zvlhčit. Jedná se o kontroverzní a velmi zvláštní stav pokožky - byl mastný, ale zároveň byl suchý. Když jsem se na to všechno stěžoval tetě, pomyslela si a. podal mi tento krém! A tak s ním náš příběh začal! Bylo to s ním:

Prodává se nejen v samostatné lahvičce, ale v lepenkové krabici. Bohužel to se mnou nepřežilo, ale našel jsem fotku na internetu. V balení vypadá tento krém takto:

Veškerý text je převážně ve francouzštině nebo angličtině. Vlastně jako na samotném krému, kde nevidíme ani jedno ruské slovo:

Ale ne, to není důvod k rozrušení! Navzdory tomu, že je box „cizí“, postarali se o nás stejně, nalepili na něj štítek s informacemi o našem domě. Právě tuto část obalu jsem vyřízl a zachránil. Po dlouhou dobu strávenou v kosmetické tašce jsem to trochu opotřeboval, ale text je docela čitelný:

Jsem rád, že nejde jen o zvlhčovač, ale také obsahuje speciálně vyvinutý a patentovaný komplex Aquagenium, který je odpovědný za zvlhčení naší pokožky.!

V další části vám chci říci o všem ostatním:

Moje dojmy z používání

První věc, kterou jsem si hned všiml, byla stylová láhev. Je to optimální velikost pro pohodlné uchopení. Je také docela stabilní, proto doporučuji skladovat ve svislé poloze.

Krém má dávkovač. To je velmi hygienické, protože si můžeme být jisti, že do trubice náhodou nespadne nic navíc. Pohodlně se lisuje a současně se vytlačuje toto množství krému:

V létě mi stačilo nanést krém na celou tvář. Nyní je však někdy nutné vytlačit trochu více „poloviční síly“, protože v chladném období je zapotřebí více vlhkosti.
Jak vidíte, krém je bílý. Nemá téměř žádný zápach. Pokud jen čicháte, můžete zachytit svěží vůni. Něco v tom je, zdálo se mi to, hroznové. Krém má velmi lehkou konzistenci a okamžitě se vstřebává.

Zvláště poprvé, když jsem měl stále na pokožce peeling kvůli nedostatku vlhkosti, pokožka jako houba tuto „chybějící vlhkost“ okamžitě absorbovala. A hned po aplikaci se pokožka cítí tak pohodlně! Neexistuje žádný pocit pálení, žádné brnění nebo dokonce mírné zarudnutí (možná se vám toto objasnění bude zdát divné, ale narazil jsem na to více než jednou, protože léky na problémovou pokožku se chovají tímto způsobem). Pro mě je velkým plusem to, že krém je nekomedogenní.

Kůže je po použití velmi příjemná na dotek. Zároveň nedochází k žádnému lesku, a to ani v T-zóně. Myslím, že abyste plně pochopili tento pocit hydratace a úplné pohodlí, musíte to opravdu cítit sami! A výsledek na sebe nenechal dlouho čekat - celý můj peeling byl pryč. Zároveň se pokožka stala méně mastnou a vypadala zdravěji..

Jeho lehký vzorec, jak uvádí výrobce, umožňuje použití krému jako základu make-upu. A téměř okamžitě jsem položil základ. Všechno je v pořádku a bez problémů se stanoví. Obecně platí, že některé pozitivní dojmy!

Náš známý se konal na jaře. Bohužel nemohu přesně pojmenovat kdy, ale někde v dubnu. To znamená, že ho používám něco málo přes šest měsíců. Pomocí metody „subnesemclamp“ lze snadno zjistit, že jsem spotřeboval něco mezi 2/3 a 3/4 celkového objemu:

To vše říkám k tomu, že objem tohoto krému je velmi dobře promyšlený! Na jedné straně je škoda, že jen 40 ml, chtěl bych víc, ale na druhé studujeme, co píšou na obalu. Pro vyjasnění, když jsem z krabičky vyřízl informace v ruštině, napsal jsem na zadní stranu datum vypršení platnosti, abych měl na paměti. A podle ikony na lahvičce vidíme, že po otevření musíte krém použít do 9 měsíců!

Metodou jednoduchých výpočtů jsme dospěli k závěru, že tento objem se za těchto 9 měsíců každodenního používání vypočítá jen přibližně. A podle potřeby to ukončím. Taková promyšlenost je velmi příjemná..

Ale. Předem jsem přemýšlel, co udělám, až přijde tento okamžik, a rozhodl jsem se zjistit - kolik má můj kouzelník hodnotu?! Nakonec jsem si to nekoupil sám, ale dostal jsem to jako dárek. Zadáním vyhledávaného jména mého oblíbeného do vyhledávače jsem byl šokován. V průměru je cena tohoto krému na internetu asi 2 000 rublů! Samozřejmě jsem mnoho webů nerevidoval, ale z toho, na co jsem narazil, je nejlevnější nabídka 1685 rublů.

Logická otázka: koupil bych si to znovu? Upřímně, rád bych. Cena je však extrémně kousavá. „Ne“, samozřejmě, neřeknu přesně. A v předvečer Nového roku doufám, že i pro Santa Clause. až později na sebe. Koneckonců, když jsem student a nepracuji, je samozřejmě těžké o takových nákladech mluvit. Ale po několika letech, kdo ví, jak to bude.

Na druhou stranu, pokud vezmeme v úvahu skutečnost, že tento krém je dost na 9 měsíců a rozdělíme celkovou cenu, dostaneme o něco méně než 200 rublů za měsíc! Takže si myslím, že to stojí za to!

A děvčata, přeji všem Maycharmels krásnou a zdravou pokožku!

Bioderma - krém pro suchou a smíšenou pleť a 8 zvlhčovačů

Sortiment krémů Bioderma byl vyvinut francouzskou společností a patří k drogám. Každá z odrůd produktů má široké spektrum účinku a umožňuje nejen eliminovat příznaky, ale také léčit mnoho poruch od zánětlivých procesů až po odstranění sucha..

Složky složení každého značkového produktu jsou vybírány tak, aby v kombinaci představovaly optimální kombinaci pro péči o každý typ pleti.

Výrobky v každé ze sérií obsahují čisticí prostředky na pleť, pleťové vody, séra, krémy a masky, na jejichž základě si po konzultaci s dermatologem můžete zvolit individuální péči. Kosmetické léky "Bioderma" lze použít jako základní výrobky pro péči nebo ve spojení s terapeutickými sloučeninami používanými k eliminaci alergických reakcí a jiných poruch.

Vlastnosti a výhody produktů na obličej Bioderma

Dermatologové zahrnují mezi charakteristické vlastnosti produktů pro péči o pleť:

  • přítomnost komplexů biologických sloučenin na bázi, které mají uklidňující a zvlhčující účinek na povrch a zajišťují vstup potřebných minerálních látek do struktury dermis, umožňují, aby byla Bioderma považována za nejlepší zvlhčující krém na obličej;
  • nepřítomnost alergických reakcí je zajištěna dermatologickou kontrolou prováděnou ve všech fázích výroby produktů péče, zajišťující jejich nejlepší snášenlivost pokožkou různých lidí;
  • příjemná struktura krémů, nedostatek lepivosti a válcování v krémech a micelární vodě, zajišťující pohodlné používání produktů vybraných v závislosti na typu krytu;
  • absence, navzdory bohatému složení, pocitu těžkosti a napnutí pokožky;
  • široká škála produktů pro různé typy dermis, obsahující celou řadu potřebných produktů pro osobní péči o obličej.

Všechny výrobky pro péči mají poměrně vysoké náklady, které se pohybují v rozmezí 1 000 - 2 000 rublů, avšak nízká spotřeba dosažená díky vysoké účinnosti a přítomnosti dávkovače a čerpadla poskytuje úspory materiálu.

Dermatologové zahrnují mezi výhody dosažené při použití přípravků řady Bioderma:

  1. Jemná péče, která zajišťuje jemné čištění suchých a citlivých buněk pokožky po agresivních procedurách, jako je hluboké odlupování obličeje nebo drhnutí vrstev odumřelých struktur.
  2. Stimulace procesů zaměřených na obnovení strukturální integrity buněk, v důsledku čehož se objeví sametově a pokožka na povrchu obličeje získá rovnoměrnou barvu.
  3. Zvlhčování, dosažené působením složek, které tvoří biochemický vzorec, který normalizuje rovnováhu vlhkosti a udržuje ji na povrchu a zabraňuje jejímu odlupování.
  4. Většina z těchto produktů nepotřebuje opláchnout a po aplikaci poskytuje příjemný pocit hydratace..
  5. Prostředky pro čištění povrchu pokožky nevysušují povrch ošetřených oblastí, udržují rovnováhu vody a tuků a nepřítomnost agresivních látek ve složení umožňuje použití jako krém na pokožku kolem očí.
  6. Díky přísunu potřebných živin je povrch při použití krému vyhlazený, eliminovány malé vrásky a opraveny chyby reliéfu.
  7. Krém nanesený na povrch obličeje mu vrací účinek zářivosti, který přetrvává nějakou dobu po použití produktu, díky terapeutickému účinku kosmetiky.
  8. Vzhledem k lehké struktuře a vodní bázi produktu lze krémově ošetřený povrch pokožky obličeje použít jako základ pro nanášení make-upu.

Terapeutická kompozice poskytuje protizánětlivé účinky, hojení ran, antibakteriální a imunostimulační účinky, brání vzniku podráždění, vyrážek, akné.

Pravidla pro používání krému

Kosmetologové doporučují nanášet krém ze série Bioderma po předběžném vyčištění povrchu pokožky micelární vodou Bioderma nebo krémem HydraBio (H2O). Některé typy zvlhčovačů obsažených v řadě lze použít několikrát týdně, zatímco jiné vyžadují každodenní použití. Pro dosažení dlouhodobého účinku, který trvá dlouhou dobu, se doporučuje krém používat ráno, před aplikací kosmetiky a večer jako prostředek jemné péče po jeho odstranění..

Jak používat micelární vodu Garnier načtenou v tomto materiálu.

Aplikace krému se provádí bez odchýlení se od masážních linií, ve směru od brady až po linii začátku růstu vlasů. V případě potřeby je možné aplikovat krém na oblast krku a dekoltu.

Nejlepší zvlhčovací série

Sortiment léčiv vyráběných společností lze rozdělit do následujících řádků:

  1. Bioderma Atoderm (Atoderm), je komplex léků, jejichž působení je zaměřeno na léčbu získané a geneticky podmíněné suchosti pokožky.
  2. Bioderma Hydrabio (Hydrabio) označuje terapeutickou kosmetiku určenou k péči o povrch citlivé a suché pokožky. Vzhledem k přítomnosti speciálních složek ve formě tekutých krystalů ve složení zvyšuje použití produktu rezistentní vlastnosti pokožky a obnovuje přirozenou vlhkost pokožky..
  3. Bioderma Sensibio (Sensibio), je sada přípravků používaných k péči o povrch přirozeně tenčích a citlivějších tkání náchylných k hyperemii, vyrážce a podráždění.
  4. Bioderma Sebium (Sebium) označuje prostředky se seboregulačními a bakteriostatickými účinky určené k péči o smíšené a mastné typy pleti.

Sortiment každého směru lékařských produktů Bioderma obsahuje produkty UV ochrany pro novorozence, léčivé přípravky a přípravky pro péči o vlasy.

Řada produktů ve formě krémů na péči o pleť na obličeji zajišťuje přítomnost několika produktů, které zajišťují postupné obnovení zdravého lesku a potřebnou hydrataci pokožky..

Více informací o zvlhčovači Nivea se dozvíte zde.

Bioderma Atoderm

Jak již bylo zmíněno výše, krémy řady Atoderm se používají k péči o pokožku, která má špatnou distribuci lipidových látek na povrchu nebo pokožce, charakterizovaná sníženou úrovní tvorby kožního mazu.

Jedním z nejběžnějších produktů v řadě je krém Atoderm, který obsahuje látky jako:

  1. Glyceryl stearát.
  2. Stearát PEG 100.
  3. Edta disodná.
  4. Caprilik.
  5. Isononanoát Cetearyl.
  6. C10 / 30 křížový polymer alkylakrylátového typu.
  7. Carbomer.
  8. Řasa založená na řase
  9. Miristat Miret 3.
  10. Xylitol.
  11. Tekutý parafín.
  12. Voda.
  13. Kyselina stearová.
  14. Fruktooligosacharidy.
  15. Cetyl alkohol.
  16. Cyklomethikon.
  17. Tokoferol-acetát.
  18. Propylparaben.
  19. Methylparaben.
  20. Fenoxyethanol.
  21. Ethylparaben.

Použití takového složení pomáhá vrátit pokožce čistý a zdravý vzhled, normalizovat rovnováhu lipidů, zajistit pružnost a nepřítomnost problémových oblastí..

Atoderm PP

Typ krému s názvem Atoderm PP je určen k obnovení struktury poškozených vrstev epidermis, popraskané kůže, která je nezbytná po hrubém čištění nebo vnějším použití léků ze skupiny kortikosteroidů. Přípravek obsahuje vitamin PP, který zvyšuje odolnost pokožky a vyvolává produkci ceramidů a lipidů. Krém je lehký a rychle se vstřebává, neobsahuje vůně ani močovinu. Produkt je k dispozici ve formě 200 ml tuby. Cena jednoho balíčku se pohybuje od 600 do 1 800 rublů.

Hydrabio

Řada produktů modelu Hydrabio umožňuje použití pro lékařskou a kosmetickou péči o povrch dehydratovaného a přecitlivělého povrchu pokožky obličeje. Základem přípravků v této řadě jsou tekuté krystaly, použití přípravků této skupiny umožňuje dosáhnout normalizace rovnováhy vody a tuků, obnovení poškozených struktur a zvýšení ochranných vlastností pokožky..

Krém na obličej Hydrabio obsahuje takové složky a látky jako:

  • extrakce jablečných semen;
  • vitamin PP;
  • tokoferol;
  • kyselina salicylová;
  • glycerol.

První dvě složky jsou součástí komplexu Aquagenium, který normalizuje cirkulaci vlhkosti v mezibuněčném prostoru a pomáhá obnovit dermatologickou bariéru. Zbytek ingrediencí poskytuje antioxidační, čisticí, změkčující a zvlhčující účinky.

Hydrabio světlo

Krém Hydrabio Light se používá jako denní péče o normální, suchý a smíšený povrch pokožky.

Použití léku zahrnuje 1-2krát jednu aplikaci na povrch pokožky po předběžném ošetření čisticím mlékem HydraBio (H2O) a zvlhčujícím krémem. Mezi rysy tohoto nástroje odborníci poznamenávají:

  1. Jemná konzistence a příjemná struktura, která při aplikaci nezpůsobuje nepohodlí.
  2. Možnost použití krému jako základu před aplikací make-upu.
  3. Obnovení hebkosti a pohodlí na povrchu pokožky za krátkou dobu.
  4. Přítomnost komplexu Aquahenium, který zajišťuje normalizaci procesů přirozené hydratace pokožky.
  5. Žádné alergické reakce při použití u pacientů.
  6. Použití léku eliminuje výskyt akné, znečištění pórů a zhoršení stavu pokožky.

Lék je dostupný ve formě lahvičky s dávkovačem o objemu 40 ml.

Přečtěte si také o hydratačním přípravku Pure Line pomocí odkazu.

Hydrabio bohaté

Díky svému bohatému složení se Hydrabio Rich používá k intenzivní obnově velmi suché, dehydrované a vysoce citlivé pokožky. Léčivý kosmetický přípravek se nanáší ráno po předběžném ošetření pokožky krku a obličeje čisticím mlékem HydraBio (H2O) a hydratačním krémem HydraBio. Dermatologové zahrnují:

  • přítomnost ochucovadla;
  • možnost použít jej jako základní ošetření před aplikací make-upu;
  • nedostatek alergických reakcí;
  • přítomnost Aquagenia v komplexu, který poskytuje zvlhčující účinek, obnovení a udržení poměru hydrolipidů v požadovaném rozsahu;
  • absence účinku znečištění kožních pórů a složek, které vytvářejí předpoklady pro vznik akné;
  • obnovení lesku, pružnosti a pohodlného stavu pokožky.

Lék je dostupný ve formě lahvičky o objemu 40 ml vybavené dávkovačem. Cena jedné výrobní jednotky se pohybuje od 1200 do 1750 rublů.

Hydrabio UV

Hydrabio UV UV ochranný krém používají ženy se suchou, dehydratovanou, smíšenou a normální pokožkou.

Použití přípravku zahrnuje aplikaci během ranního ošetření na povrch předem ošetřený čisticím mlékem HydraBio (H2O) a hydratačním krémem HydraBio. Mezi charakteristické vlastnosti nástroje patří odborníci:

  1. Dostupnost filtru UBA-UBV s ochranným faktorem UV 30.
  2. Žádné alergické reakce při používání.
  3. Přítomnost komplexu tekutých krystalů Aquagenium, zajišťující obnovení rovnováhy vody a tuků, návrat pohodlného pocitu a hebkosti pokožky.
  4. Absence složek, jejichž působení může způsobit akné, znečištění kůže nebo zhoršení kůže.
  5. Přítomnost v komplexu Biosecurity, který zabraňuje stárnutí pokožky vlivem slunečního záření.

Léčivý a kosmetický přípravek se vyrábí ve formě lahve o objemu 40 ml a vybavené pumpou.

Zde se můžete seznámit s krémy Vichy.

Sensibio

Skupina léků s názvem Sensibio poskytuje jemnou péči o pokožku náchylnou k hyperemii a podráždění kvůli anatomickým vlastnostem struktury nebo působení vnějších faktorů.

Sensibio světlo

Přípravek Sensibio Light poskytuje terapeutické a regenerační použití při péči o citlivé povrchy normálního a smíšeného typu. Dermatologové doporučují aplikovat přípravek na krk a obličej 1-2krát denně po předběžném ošetření pokožky Sensibio Cleansing Milk (H2O) a zvlhčujícím krémem. V případě potřeby doporučují kosmetologové další použití masky Sensibio předepsané v případě nedostatečné vlhkosti a v případě potřeby poskytují uklidňující účinek pro použití 1-2krát během 7 dnů. Mezi charakteristické vlastnosti nástroje patří odborníci:

  • absence barviv, konzervačních látek a dalších složek ve složení, které způsobují znečištění nebo vyvolávají zánět;
  • hypoalergenní složení;
  • jemná krémová konzistence poskytující nejpohodlnější pocit při aplikaci;
  • přítomnost látek v komplexu, které kromě zvlhčovacího účinku poskytují protizánětlivý účinek léčiva;
  • obnovení struktury poškozených buněk a vytvoření překážky průniku agresivních složek z vnějšího prostředí do kůže.

Lék je dostupný ve formě 40 ml zkumavek. Cena jedné jednotky se pohybuje od 1150 do 1600 rublů.

Sensibio tolerance

Přípravek Sensibio Tolerance obsahuje složky, které umožňují snížit citlivost nervových zakončení a umožňují přirozené fyziologii pokožky cítit se lépe za stejných vlivů prostředí. Použití produktu se vyznačuje možností návratu k použití dekorativní kosmetiky, zmírňuje pocit sucha a napínání pokožky.

Použití drogy spočívá v aplikaci 1-2krát denně na povrch předem ošetřený čisticím mlékem a krémem Sensibio (H2O) pro zvlhčení dermis.

Takové složky kompozice, jako je karboxylát sodný, pyrolidon a tetrapeptid, dodávají vlhkost vnějším krytům a vnitřním částem dermis a vytvářejí ochranný systém, který zabraňuje vstupu škodlivých látek do pokožky..

Lék je dostupný ve formě trubiček o objemu 40 ml.

Sensibio bohatý

Sensibio Rich se používá k výživě, zvlhčení a každodenní péči o suché a příliš suché povrchy. Použití drogy poskytuje rychlou úlevu od pocitu tepla, nepohodlí a nedostatečné vlhkosti. Použití drogy spočívá v aplikaci 1-2krát denně na povrch krku a obličeje, která se provádí po ošetření čisticím mlékem Sensibio (H2O) a krémem na zvlhčení dermis. Pro dosažení nejlepších výsledků se doporučuje používat masku Sensibio dodatečně, 1-2krát během 7 dnů. Mezi charakteristické rysy drogy patří kosmetologové:

  1. Žádné alergické reakce při používání.
  2. Složení, které vylučuje možnost výskytu černých teček, zánětu nebo poškození kůže.
  3. Měkkost a pružnost struktury krému poskytuje nejpohodlnější pocit během aplikace.
  4. Složení, které normalizuje vodní bilanci, nasycuje povrch živinami a vytváří ochranu před pronikáním toxických látek.
  5. Přítomnost ve struktuře léčiva složek, které poskytují zvýšení limitu citlivosti kůže, protizánětlivý účinek a vytvářejí bariéru proti vnějším negativním vlivům prostředí.

Lék je dostupný ve formě 40ml zkumavky. Cena za jednotku takového produktu se pohybuje od 1150 do 1650 rublů.

Přečtěte si o hodnocení krémů po 25 letech v tomto článku.

Video

Toto video popisuje přehled prostředků z „Biodermy“.

závěry

  1. Produktová řada Biodeoma má širokou škálu produktů.
  2. Výrobky vyráběné francouzskou společností mají nejen kosmetický, ale také léčivý účinek, zajišťují eliminaci příznaků, pomáhají odstraňovat olupování kůže způsobené problematickým stavem pokožky, eliminují příčinu.
  3. Navzdory vysokým nákladům poskytují přípravky kromě požadovaného vzhledu ošetření pokožky.
  4. Široká škála produktů Bioderma vám umožňuje zvolit individuální komplexní a základní péči o zdravou, hladkou a zvlhčenou pokožku obličeje.

Podívejte se na náš každodenní výběr nejlepších kosmetických produktů

Články O Akné Gely