Sdílejte to

Tento produkt není k dodání do vaší oblasti k dispozici

Ušetříte 932 ₽

Ušetřete 30% $ 32

dík!

Vždy se snažíme o to nejlepší, abychom potěšili naše zákazníky nejvýhodnějšími cenami..

S pozdravem internetový obchod Wildberry.

Přidáno do pořadníku

Zjistěte více o přijetí

Již brzy

Složení

Popis

Jemně odstraňuje nečistoty z vlasů a pokožky hlavy (glukózový ether a lipotripeptidy), aniž by došlo k poškození hydrolipidického filmu a regulaci sekrece mazových žláz. Glyceridy mastných kyselin a přírodní hydrolyzát bílkovin pomáhají obnovit strukturu vlasů. Zabraňuje hromadění statické elektřiny. Nedráždí sliznici očí. Šampon NODE eliminuje zánět a svědění, dodává vlasům úžasný lesk a objem.

Informace o technických vlastnostech, dodací sadě, zemi výroby a vzhledu produktu jsou pouze pro referenční účely a vycházejí z nejnovějších dostupných informací od výrobce

dík!

Vždy se snažíme o to nejlepší, abychom potěšili naše zákazníky nejvýhodnějšími cenami..

Bioderma: Nodé Fluid Non-detergent šampon a krém na ruce Atoderm Mains Repair

Ahoj holky Dnes se s vámi chci podělit o nástroje, které mi kdysi hodně pomohly. Navíc byly nejprve koupeny právě tak, protože rád zkouším něco nového a náš známý prošel bez nadšení. A pak přišli - problémy a já jsem si vzpomněl na své lékárenské výrobky.


Problém č. 1. Vlasy.
Jednou se mi stala strašná věc. Bez zjevného důvodu se pokožka hlavy právě zbláznila, začala nesnesitelně svědit, chtěl jsem svědění pořád. Na konci prvního dne vlasy zastaraly a ve struktuře nebyly jako obvykle hladké, ale nějak suché a bez života. A přesto se rozhodně omlouvám, ale musím problém popsat až do konce - pronásledoval mě posedlý zápach nemytých vlasů, i když byly ráno umyty. Jsem na rozpacích, proč se to stalo, šampon, který neustále používám, opravdu miluji, je docela měkký a nevysušuje pokožku hlavy. Možná je to nějaký vnitřní problém.

Rozhodnutí:
Šampon Bioderma Nodé Non-detergent Fluid šampon


Indikace pro použití:
Citlivá pokožka hlavy.
Může být použit pro každodenní mytí všech typů vlasů.
Doporučeno pro péči o vlasy a problematickou pokožku hlavy; období mezi relapsy u kožních onemocnění.

Složení: AQUA / WATER / EAU, CAPRYLYL / CAPRYL GLUCOSIDE, PEG-150 DISTEARATE, PEG-6 CAPRYLIC / CAPRIC GLYCERIDES, SODIUM LAUROYL OAT AMINOKYSELINY, PEG-15 COCOPOLYAMINE, LACTIC, ACHYLD, ACHYLD „KVATERIUM-80, PROPYLEN GLYCOL, HYDROXID SODNÝ, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, VŮNĚ (PARFUM).

Rozšířený názor:
Na první pohled velmi zvláštní soudruh, tento šampon. Je tekutý jako voda a mastný. Poprvé se prakticky neumývá, ale to je normální, protože šampon neobsahuje laureth sulfát. Mimochodem, je to poprvé, co jsem potkal bezsulfátový šampon s takovým základem. A šampon má také velmi intenzivní vůni, těžkou květinovou vůni, což je pro farmaceutické výrobky zvláštní, i když na vlasech nevydrží dlouho. Šampon se spotřebuje katastroficky rychle, protože je velmi, velmi tekutý. Zpočátku jako šampon na mě vůbec nezapůsobil. Ano, praní, ano, měkké, ale nic zvláštního.
A teď o hlavní věci. Jak mi jednou pomohl! Od prvního odeznění svědění se pokožka hlavy uklidnila, vlasy ožily, přestaly tukovat závratnou rychlostí a vše se vrátilo do normálu. V několika aplikacích se situace úplně vrátila do normálu. Ale tento efekt bych mohl připsat jen jednoduché změně šamponu. Po chvíli se situace opakovala a bez jakýchkoli viditelných předpokladů, a tento šampon mi znovu pomohl ven. Rozhodl jsem se, že bych to měl mít pro každý případ jako nástroj SOS.

Doba používání: šest měsíců.
Cena: asi 6 eur za 400 ml.
Hodnocení: 5.

Problém č. 2. Zbraně.
Myslím, že pokud ne každý, pak mnozí znají problém suché pokožky rukou v chladném počasí. Ještě horší je, že navzdory neustálému používání krémů pokožka rukou bezbožně vysychá, po kontaktu s vodou je pokryta červenými skvrnami a hoří ohněm. To je moje situace.

Rozhodnutí:
Krém na ruce Bioderma Atoderm Mains Repair


Indikace pro použití:
Pro suché a podrážděné ruce. Doporučeno jako základní péče o kožní onemocnění - atopická dermatitida, ekzémy, kontaktní dermatitidy (včetně „pupíků“).

Složení: AQUA / VODA / EAU, GLYCERIN, OCTYLDODECANOL, PARAFFINUM LIQUIDUM / MINERÁLNÍ OLEJ / HUILE MINERÁL, CETEARYL ALKOHOL, GLYCERYL STEARATE, CETEARETH-12, CETEARETH-12, CETOSEETETIC EXTRAKT, AKRYLÁTY / C10-30 ALKYL-AKRYLÁT CROSSPOLYMER, XANTHANOVÁ GUMA, SORBÁT DRASELNÝ, KAPRYLOVÝ / KAPRICKÝ TRIGLYCERID, EDODODIUM, HYDROXID SODNÝ, KYSELINA SALICYLOVÁ, FENOXY. [BI 464]

Rozšířený názor:
Nejprve na mě tento krém nezapůsobil, možná proto, že byl zakoupen v období jaro-léto, kdy s mými rukama nejsou žádné zvláštní problémy. Připadalo mi to lepkavé a těžké.
Ale pak přišla zima - jeho čas. Všechny ostatní krémy vůbec nepomohly a přinesly jen dočasnou úlevu. Začal jsem používat tento krém v noci, jeho vůně je lehká, neobtěžuje mě usnout (ano, to se mi stává, nemohu usnout kvůli silné obsedantní vůni některých produktů). Krém vyřešil problém v několika aplikacích. A i když situace s mými rukama teď není ideální, mohu si bezpečně umýt ruce bez obav z popálení a červených skvrn.

Doba používání: šest měsíců.
Cena: asi 5 eur za tři balení.
Hodnocení: 5.

Recenze uzlu Bioderma

Anthelios - č. 1 v Rusku na doporučení dermatologů

Avene - sluneční ochrana pro nejcitlivější pokožku

Seznamte se s jedinečnou soupravou pro intenzivní bělení!

Ergonomie a udržitelnost se zubními kartáčky RADIUS

Uriage - péče o jemnou pokožku kojenců a kojenců

Bezpečná a účinná péče o vás a vaše dítě

Revitalizující ošetření obličeje a těla pomocí zařízení Gezatone

Avene DermAbsolu - základní péče o zralou citlivou pokožku.

Aravia Professional - depilace v lázních, parafínová terapie, péče o tělo

Bioderma Hydrabio Perfector - ochrana a zář pokožky

Batiste - suchý šampon č. 1 v Evropě

Vinopure je jednoduché a účinné řešení k odstranění nedokonalostí pokožky.

CeraVe - inovace pro posílení ochranné bariéry pokožky!

Odvážný design a šíleně příjemná lázeňská péče u vás doma

Posilovač řas - dlouhé, objemné a silné řasy!

Elancyl Slim Design - hladší, pevnější a pevnější pokožka

Filorga - recepty inspirované procedurami estetické medicíny

GiGi - kombinace přírodních ingrediencí a vysoce biotechnologických produktů

Guam - přírodní italská kosmetika na bázi řas

Korejská kosmetika pro péči o obličej a tělo

Přední laboratoř profesionální kosmetiky v Izraeli

Pozdravte svého nového pomocníka - revoluční spirálové vlasové náramky

Isdin je značka číslo 1 ve Španělsku! Inovativní ochrana proti slunci

Johnny's Chop Shop - stylová řada kosmetiky pro muže, kteří chtějí vypadat skvěle!

Vyzkoušejte japonské masky nejvyšší kvality

Rostlinná energie pro krásu vlasů

Loreal Professional - Zdroj Essentielle zdroj přírodní krásy vlasů

La Roche-Posay - dermatologické doporučení pro citlivou pokožku č. 1!

Mustela - bezpečná a účinná péče o vás a vaše dítě
06.10.2017

Matrix - Keep me Vivivd - zachování barev v jasných odstínech

Nature`s Bounty - doplňky stravy pro podporu vašeho zdraví a krásy

O.P.I - světový lídr v oblasti profesionální péče o nehty!

Orthomol - německé vitamíny pro vaše zdraví!

Foto - síla přírody pro vaše vlasy!

Balzámy na suché, popraskané a podrážděné rty a pokožku

Royer - přírodní kosmetika se 100% organickým hlemýžďovým slizem!

Klinicky účinná lékařská kosmetika, která účinně nahrazuje chirurgické zákroky

Skincode - kód pro zdravou a krásnou pleť

Dr. Knot - 212 Bristled Pleasure!

Spolehlivé dermokosmetologické výrobky pro péči o pleť pro novorozence, děti i dospělé

Uriage - Age Protect - korekce vrásek a záře

Uriage - Hyseac - Vaše ideální léčba problémové pokožky
01.11.2017

Zpevnění proti známkám stárnutí

Hydratační balzámy na rty Weleda zahalí vaše rty zářením přírodní krásy!

CORA - kombinace přírodních ingrediencí s nejnovější špičkovou technologií

  1. Recenze
RECENZE
CENTRUM ZDRAVÍ POKOŽKY
Recenze na lékárenskou kosmetiku
Bioderma uzel
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Pět
  • .
  • 6
  • "

Eskova Christina Moskva | 22.05.2020 |

Šampon Node 200 ml (Bioderma, Node)

Závěr: Šampon má velmi tekutou konzistenci, téměř jako voda, což je velmi zvláštní, zvyšuje se spotřeba. Vůně je květinová, myje se normálně, ne píská, pokožka hlavy po použití nesvrbí. Ale už to nebudu brát, v této cenové kategorii se mi La Roche líbí více, už jsem to vzal dvakrát a vezmu to znovu)

Borisova Natalya Ramenskoye | 14.02.2020 |

Šampon Node DS + 125 ml (Bioderma, Node)

Závěr: Jediný šampon, který opravdu pomáhá. Jeho spotřeba je minimální, hlavu si předmyji obvykle čisticím šamponem. Průběh léčby je 2-3 týdny, pak pouze udržujte výsledek jednou týdně. Tento šampon používám pravidelně sedm let.

Maria Moskva (mimo Moskevský okruh) 26/11/2019 |

Šampon Node 400 ml (Bioderma, Node)

Závěry: Obecně to není špatné, mínus - Vodnatá konzistence, kvůli které je nutné vlasy umýt za sebou. Spotřeba se kvůli konzistenci mírně zvýšila.

Fomenkova Victoria Sochi | 31.08.2019 |

Šampon Node DS + 125 ml (Bioderma, Node)

Závěr: Tento šampon je dalším experimentem v boji proti seborrhei. Dermatolog mu poradil, dal vzorky a po použití vzorků jsem objednal. Při druhé aplikaci svědění přestalo, podráždění a krusty postupně mizely. Pění dobře, vůně je normální. Vlasy se zamotají i s balzámem.

Chubar Natalya Petrohrad | 09.04.2019 |

Šampon Node K 150 ml (Bioderma, Node)

Závěr: Šampon zanechal dvojitý pocit.
Zdá se, že to pomáhá, ale vlasy poté, co se večer příštího dne zašpinily. Zdálo se, že po umytí byly všechny vlasy „naneseny na film“ silnější.
Konzistence je poměrně hustá. Obecně to vypadá jako šampon jako Cynovit. Spotřeba - velká.
Výsledkem je, že jsem kurz dokončil - a je nepravděpodobné, že bych ho už absolvoval.

Galimova Liana Oktyabrsky | 25.03.2019 |

Šampon Node DS + 125 ml (Bioderma, Node)

Závěry: Se seboroickou dermatitidou bojuji po celá desetiletí - vyzkoušel jsem stovky léků, ale všechno zbytečně. Tento šampon byl dalším experimentem, i když ne levným, ale k mému překvapení jsem hned od první aplikace zapomněl, jaké bolestivé a strašné svědění pokožky hlavy bylo, i když tam byla malá zrna lupů. Ale s každým praním se situace zlepšila. Nevím, jestli budu tento produkt i nadále brát, kvůli mínusům: 1) špatně pění, spotřeba je velká; 2) vlasy poté, co se rychle stanou mastnými; 3) vůně není příliš příjemná a nezmizí z vlasů. Ale navzdory tomu všemu tento šampon opravdu funguje, nejen „slibuje“.

turbanova anastasia kondopoga | 06.03.2018 |

Šampon Node DS + 125 ml (Bioderma, Node)

Závěr: Šampon je vynikající, pomohl od 1krát, problémem bylo silné svědění a lupy. Pění dobře a nespotřebovává se moc, protože moje hlava jednou týdně, to mi stačí. Prostě se mi nelíbila vůně, ale pokud si večer umyjete hlavu, pak ráno není vůně šamponu. Po umytí se vlasy nezamotávají ani necuchají. radit, podat zprávu.

Dementieva Maria Irkutsk 14.01.2018 |

Šampon Node 400 ml (Bioderma, Node)

Závěr: Šampon sám o sobě je velmi tekutý, vůně je dobrá, není rušivá, připomíná mi léčivé byliny, i když vůně sama o sobě není vůbec léčivá. Po umytí snadno zmizí. Umyjte si vlasy šamponem dvakrát. Poprvé se šampon nebude dobře umýt, podruhé vás potěší bohatou pěnou, která všechny nečistoty omyje třeskem! Nelijte příliš mnoho! A to je to, co mnozí hřeší. Ačkoli je šampon tekutý, při použití dvakrát postačí obvyklá dávka. Poté se výrazně sníží spotřeba (při téměř každodenním používání stačí jedna láhev 400 ml po dobu tří měsíců). Poté nemusíte používat kondicionéry. Již třetí měsíc sotva používám klimatizaci. Moje vlasy nejsou příliš zamotané, jako po jiném běžném šamponu.

Khoroshevskaya Maria Blagoveshchensk 15/11/2017 |

Šampon Node DS + 125 ml (Bioderma, Node)

Závěr: Šampon je dobrý. Pění špatně, ale vylučuje suchou pokožku hlavy (lupy). Šampon je velmi silný. Dokonce jsem si myslel, že to voní jako med, velmi chutné. Pokud trpíte lupy, doporučuji tento šampon..

Maximova Ekaterina Nižnij Novgorod | 17.09.2017 |

Šampon Node 400 ml (Bioderma, Node)

Závěr: Velmi tekutý šampon, jako je voda. Musíte se přizpůsobit, abyste příliš nevylévali. Vůně je příjemná, téměř nepění. Používám ho každý den a vlasy se mi rozpadají. Uvidíme, co se bude dít dál. Po aplikaci svědění nebo vyrážek si toho nevšimli.

Nadežda Ťumeň | 06.07.2017 |

Šampon Node DS + 125 ml (Bioderma, Node)

Závěr: Šampon je hustý, ale špatně se pění, takže jeho spotřeba je vysoká. Čistí jemně, ne pískat. Následujícího dne už je pocit špinavých vlasů. Podráždění pokožky hlavy zmizí

Tishchenko Elena Krasnojarsk 19.01.2017 |

Šampon Node DS + 125 ml (Bioderma, Node)

Závěry: Tento produkt přišel ve vzorku a velmi včas) Po použití jednoho ze šamponů pro masový trh se na hlavě objevilo svědění a pocit pevné kůry. Tento šampon se těchto problémů zbavil ve 2 aplikacích) Textura je spíše jako balzám, špatně pění.

Šampon proti lupům Bioderma Node DS + Recenze proti recidivě

Šampony Šampon proti lupům Bioderma Node DS + Anti-recidive

Šampony Šampon proti lupům Recenze Bioderma Node DS +

Zanechte svoji recenzi na Bioderma Node DS + šampon proti lupům proti lupům

Děkujeme za vaši odezvu.

Bude publikováno po kontrole moderátorem!

Vlastnosti Bioderma Node DS + Šampon proti lupům proti lupům

Lupiny a šupinatá pokožka hlavy vás pronásledují? Je čas tento problém jednou provždy ukončit. V obtížném boji o zdravou pokožku hlavy určitě pomůže speciální šampon proti lupům Node DS + Anti-recidive vyvinutý v laboratoři francouzských kosmetologů společnosti Bioderma. Produkt obsahuje jedinečný vzorec, který ničí mikroflóru, která ovlivňuje vzhled lupů, poté normalizuje sekreci mazových žláz.

Je třeba poznamenat, že složky šamponu nejen čistí a regenerují pokožku, ale mají také uklidňující účinek. Již po první aplikaci Node DS + Anti-recidive si všimnete výsledku: svědění zmizí beze stopy, vlasy budou čisté, hladké a hebké. Šampon nezpůsobuje alergické reakce ani podráždění. Jeho pravidelné používání obnoví ztracený lesk vlasů, učiní je objemnými..

naneste šampon, pěnu lehkými masážními pohyby. Opláchněte a znovu použijte. Nechejte působit 5 minut a poté důkladně opláchněte. Na začátku léčby a během období exacerbace se doporučuje používat 3krát týdně. Průběh léčby je 3 týdny. Pro udržovací terapii se používá 1-2krát týdně. Snažte se držet šampon mimo oči. V případě kontaktu vypláchněte oči velkým množstvím vody. Šampon Node DS + není určen k použití u dětí do 3 let (protože obsahuje kyselinu salicylovou).

VODA (AQUA), LAURETH SODNÝ, SODNÝ, COCO-AMPHOACETÁT SODNÝ, PEG-60 ALMOND GLYCERIDY, SARCOSINÁT SODNÝ LAUROYL, JUNIPERUS OXYCEDRUS DŘEVÝ extrakt, COCO-BETA-GLASSE, PEG-90 kyselina, piroctone olamin, pyridoxin hydrochlorid, undecyl alkoholu se zinek glukonát, pyrithion zinečnatý, pyrithion Zanthoxylum ALATUM extrakt, mannitol, xylitol, rhamnosy, fruktooligosacharidy, Laminaria ochroleuca eXTRAHOVAT, akryláty / 10-30 alkyl akrylát zesíťovaný polymer, Polyquaternium-10, chlorid sodný, dihydrát EDTA, HYDROXID SODNÝ, LAURETH-2, KAPRYLOVÝ / KAPRICKÝ TRIGLYCERID, OLEYLALKOHOL, VŮNĚ (PARFUM). Doba aplikace: univerzální Typ vlasů: všechny typy Věk: 18 + Pohlaví: unisex Objem: 125ml Země původu: Francie

Šampony Bioderma Node - vaše profesionální péče o vlasy a pokožku hlavy

Špatná ekologická situace, znečištění životního prostředí výrazně ovlivňuje naše zdraví. Zvláště pro zdraví vlasů.

V poslední době se stále více mužů a žen potýká s problémem svědění, seborey a suchých lupů.

Řada kosmetických přípravků Bioderma Node pomůže vyrovnat se s takovými problémy.

Popis série

Výrobky pro péči prodávané v supermarketech, na takzvaném masovém trhu, tento problém nemohou vyřešit. Proto se stále více moderní generace začala obracet na profesionální kosmetiku pro péči o pokožku hlavy..

Koneckonců to byla ona, která byla vyvinuta profesionálními dermatology a zaručuje vysokou kvalitu.

Nesporným lídrem v oblasti zvládání zarudnutí a svědění hlavy je řada profesionální péče od francouzského výrobce Bioderma Node.

Tyto kosmetické výrobky jsou primárně zaměřeny na řešení hlavního problému, který způsobuje pálení, lupy a zarudnutí pokožky - citlivost pokožky hlavy.

Vyživují pokožku, eliminují lupiny způsobující plísňové houby a obecně mají regenerační účinek..

Po delším používání jsou vlasy měkké, lesklé a hedvábné. A po první aplikaci okamžitě patrné snížení zarudnutí a svědění hlavy.

Složení, aplikace, recenze

Bioderma Node

Indikace pro použití:

  • citlivost kůže;
  • svědění;
  • suché lupy a seborrhea;
  • zarudnutí.

Naneste šampon na vlhké vlasy. Jemně masírujte prsty a dobře napěňte. Smýt. Dermatologicky testováno. Kromě obecného regeneračního prostředku má také terapeutickou povahu.

Vhodné pro každodenní použití.

  • eliminuje plísně podobné kvasinkám, které způsobují nemoci, jako jsou lupy;
  • odstraňuje zarudnutí;
  • obnovuje strukturu vlasů;
  • vyživuje a posiluje, dodává vlasům lesk a lesk.

Voda, kaprylyl / kaprylový glukosoid, kaprinové glyceridy, propylenglykol, mannitol, xylitol, fruktooligosacharidy, kyselina mléčná.

Recenze šamponu Bioderma, který zmírňuje lupy a další kožní problémy:

"Používám šampon Bioderma Node každý den." Velmi dobře čistí vlasy a vyživuje je. Nedělá to těžké. Vhodný pro všechny typy vlasů. Doporučit". Irina, Petrohrad:

"Šampon nepění dobře." Moje dlouhé vlasy jsou velké náklady. Ale vlasy po něm jsou nádherné. Měkký, hedvábný, lesklý. Pochybuji, že si vezmu víc, protože se mi to ukázalo drahé. “ Elena, Perm:

"Opravdu, optimální lék, který v průběhu času zmírní svědění a lupy." Už jeden z nejvíce šamponů, které jsem zkoušel, se tímto problémem nezabýval. Vlasy vypadávají méně. Hodilo se mi to perfektně “.

Krémový čisticí prostředek

Indikace pro použití:

  • psoriáza na pokožce hlavy;
  • chronická onemocnění spojená se suchými vlasy a lupy;
  • intenzivní odlupování a svědění.

Naneste malé množství šamponu Bioderma Node na vlhké vlasy, od kořínků po konečky. Pěňte jemnými pohyby. Smýt. Naneste znovu na hlavu. Držte 3-5 minut a dobře opláchněte.

Účinnější je používat v kombinaci s emulzí Bioderma Node K..

Emulze by měla být aplikována na vlasy před použitím šamponu.

Dermatologicky testováno. Není vhodné pro každodenní použití. Používá se jako lék 2-3krát týdně po dobu jednoho měsíce. Jako preventivní opatření se používá 1-2krát týdně..

  • účinně bojuje proti silnému svědění;
  • má protizánětlivý účinek;
  • obnovuje strukturu vlasového folikulu;
  • vyživuje pokožku, dodává jí lesk, zářivost a objem;
  • neobsahuje vůně a vůně.

Voda, extrakt z pichlavého jalovce, natrium-laurethsulfát, natrium-kokosamfeacetát, disodná sůl laurylsulfosukcinátu, kyselina salicylová, cetearylalkohol, kukuřičný škrob, polykvartér-43, hydrogenovaný ricinový olej, glycerin, mannitidy, xoxydigosylamin, dihydrochloridový extrakt kaprylové / kaprinové triglyceridy.

"Bioderma Node K mi poradil můj ošetřující tricholog." Na hlavě jsem měl výrazné svědění a silné zarudnutí. Šampon mi s tímto problémem dokonale pomohl. Používá se v kombinaci s emulzí. “ Oksana, Rostov na Donu:

"Velmi účinný prostředek, ale mimořádně nepraktický, zvláště pokud máte stejně jako já dlouhé a husté vlasy." Velmi vysoká spotřeba. Pokud neexistují žádné finanční problémy, pak je to perfektní volba. Já si to bohužel nemůžu dovolit “.

V kosmetologii existuje další injekční technika pro hojení vlasů a pokožky hlavy - to je plazmové zvedání. Podobnosti samostatně.

A v produktové řadě Dermahil je vlasový přípravek, který pomáhá proti plešatosti.

Emulze K.

Indikace pro použití:

  • psoriáza na pokožce hlavy;
  • výrazné svědění a zarudnutí;
  • loupání, lupy.

Emulze se používá před použitím šamponu. Naneste emulzi na suché prameny lehkými masážními pohyby a jemně vtřete. Nechte sedět 15-20 minut. Poté opláchněte a naneste krémový šampon.

Používejte v kombinaci se šamponem jako lék 3x týdně po dobu 3-4 týdnů. Nebo preventivně 2krát měsíčně. Nebo podle pokynů ošetřujícího trichologa.

V případě zasažení očí - okamžitě vypláchněte oči velkým množstvím studené vody.

  • účinně odstraňuje lupiny, suché šupiny a plaky;
  • zabraňuje suchu hlavy;
  • má obecný posilující a regenerační účinek;
  • vyživuje pokožku, dodává vlasům objem a zdravý lesk.

Voda, kyselina glykolová, bambucké máslo, vazelína, hydroxid sodný, kyselina salicylová, arachidylalkohol, dimethikon, xanthanová guma, xylitol, mannitol, fruktooligosacharidy, oleylalkohol, kaprylové / kaprinové triglyceridy.

"Hodně to pomohlo vyřešit problém psoriázy u dítěte." Emulze byla používána v kombinaci se šamponovým krémem Bioderma Node K měsíc a poté jako profylaxe. Doporučit!" Yaroslava, Taganrog:

"Trpěl jsem chronickým onemocněním pokožky hlavy." Vydržel jsem. Využil jsem masový trh, který se problému zbavil jen dočasně. A pak to všechno začalo znovu. Komplex opravných prostředků od Bioderma Node K skutečně pomohl problém vyřešit. Děkuji! “

Jak probíhá relace kryomasáže hlavy kapalným dusíkem, doporučujeme zjistit zde.

A pokud jde o ceny a recenze postupu pro odlupování pokožky hlavy v plynové kapalině, máte možnost zjistit kliknutím zde.

Indikace pro použití:

  • výrazné suché lupiny;
  • mastná seborrhea;
  • psoriáza.

Naneste šampon na mokré vlasy. Jemně pěňte. Smýt. Znovu naneste šampon. Nechte ho namočit a držte ho 3-5 minut. Poté znovu dobře opláchněte.

Jako lék se používá 3-4krát týdně. Průběh léčby je měsíc. Nebo na lékařský předpis. Jako preventivní opatření se používá 2-3krát týdně..

Bez vůní a vůní.

  • účinně bojuje proti suchým lupům a seborei;
  • má protizánětlivé činidlo;
  • zmírňuje pálení a zarudnutí;
  • normalizuje mikroflóru pokožky;
  • dodává vlasům zdravý lesk a objem.

Voda, laurylsulfát sodný, laurylsulfosukcinát sodný, mandlové glyceridy, kukuřičný škrob, kyselina salicylová, extrakt z pichlavého jalovce, kyselina mléčná, hydrogenovaný ricinový olej, glycerin, xylitol, mannitol, fruktooligosacharidy, chlorid sodný, chlorid sodný.

"Používám šampon dvakrát týdně." Lékař doporučil použít jej jako profylaxi proti suché pokožce. Zapomněl jsem, co jsou to lupiny. Doporučit!" Evgeniya, Dmitrov:

"Šampon je skutečně velmi účinný z kategorie profesionální kosmetiky." Ale pro lidi s rozpočtem je to velmi nevýhodné. To je jediná nevýhoda, pro kterou si nemohu dovolit koupit sám “.

Indikace pro použití:

  • chronická onemocnění, včetně lupů, seborey;
  • silné svědění a zarudnutí;
  • přecitlivělost.

Naneste šampon na vlhké vlasy. Pěnu masírujte prsty a jemně vtírejte. Smýt. Naneste šampon na vlasy znovu. Nechejte máčet po dobu 3-5 minut. Poté znovu dobře opláchněte.

Jako lék se používá 3-4krát týdně. Průběh léčby je měsíc. Jako profylaxe se používá 2-3krát týdně.

Bez vůní a vůní.

  • účinně bojuje proti lupům a seboroické dermatitidě;
  • zmírňuje svědění a zarudnutí;
  • posiluje vlasový folikul;
  • vyživuje, dodává zdravou záři.

Voda, laurylsulfát sodný, mandlové glyceridy, lauryl-sarkosinát sodný, extrakt z pichlavého jalovce, dimethikon, kyselina salicylová, undecylalkohol, glukonát zinečnatý, xylitol, mannitol, extrakt z řasy, fruktooligosacharidy, chlorid kaprinový, kaprylová / kaprylová.

"Velmi dobrý lék." Velmi dobře mi pomáhá se seboroickou dermatitidou. Používám to už mnoho let. “ Maria, Kamensk-Shakhtinsky:

"Šampon jsem koupil podle pokynů ošetřujícího lékaře." Opravdu pomohlo vyrovnat se s problémem lupénky a lupů. Vlasy po něm jsou krásné, lesklé a měkké.

Jediným negativem je, že jsou stejně tlustí jako oni. Ale to není problém šamponu, ale vnitřní zdraví. Obecně jsem šťastný “.

Nejdůležitější zbraní ženy jsou čisté a upravené vlasy bez lupů. Dodejte vlasům lehkost, lesk a zdravý lesk. Zapomeňte na lupy jednou provždy s řadou kosmetiky pro pokožku hlavy Bioderma Node. být zdravý!

Lékařská kosmetika BIODERMA: vlastnosti, výhody, recenze

Slyšeli jste hodně pozitivní recenze o lékařské kosmetice Bioderma, ale nevíte, jaké přesně jsou její vlastnosti a výhody? Chcete vědět více podrobností o tomto výrobci, jeho typech produktů a výhodách kosmetických linek? V tomto článku podrobně popíšeme všechny známé informace o této jedinečné léčivé kosmetice vhodné pro všechny typy pleti.!

Jaké informace se dozvíte:

Historie značky

Kosmetika vyvinutá a vyráběná lékárníky je považována za nejkvalitnější, což vám umožňuje účinně se zbavit mnoha epidermálních problémů a všech druhů dermatologických onemocnění a zabránit jejich budoucímu výskytu..

Bioderma byla založena v roce 1978 ve Francii. Zabývá se vlastním vývojem a výrobou kosmetických přípravků určených k péči a eliminaci jakýchkoli problémů s povrchem pokožky. Společnost má vlastní moderní laboratoř, kde pracují renomovaní lékaři a chemici-biologové, kteří vytvářejí jedinečnou a vysoce účinnou formulaci sloučenin, které lze použít jak jako nezávislé terapeutické činidlo, tak v kombinaci s léky.

Přední dermatologové ze 65 zemí světa doporučují svým pacientům produkty Bioderma jako léčbu a prevenci relapsu. Kromě toho všechny produkty společnosti procházejí vícestupňovým testováním, jsou uznávány jako hypoalergenní a mají pozitivní vliv na stav pokožky..

Ve Francii zaujímá společnost přední místo mezi všemi léky a formulacemi předepsanými dermatology pro léčbu a zbavování se chorob epidermis!

Jaký je rozdíl mezi složením lékařské kosmetiky Bioderma

Vzhledem k možnosti výzkumu a ověření všech složek zavedených do formulací v naší vlastní laboratoři vyvíjejí vědci společnosti nejúčinnější a nejbezpečnější kosmetické výrobky pro tělo, přičemž přísně kontrolují každou fázi výroby.

Složení těchto vysoce kvalitních produktů neobsahuje agresivní a nebezpečné chemikálie, takže jej mohou bezpečně používat i lidé náchylní k alergickým reakcím a s jemnou a citlivou pokožkou..

Zvláštní výhodou a výhodou těchto formulací je možnost jejich použití v případě dlouhodobě obtížně léčitelných dermatologických onemocnění..

Co potvrzuje účinnost produktů

Dermatologové ve většině zemí světa uznali vysokou kvalitu a účinnost produktů společnosti, což potvrzují tisíce vděčných recenzí od pacientů, kteří se zbavili problémů s pokožkou a obnovili její zdraví..

Taková lékařská kosmetika se stejně pečlivě stará o nejjemnější a problémovou pokožku a má příznivý vliv na její stav. Tyto produkty pomáhají léčit různá onemocnění epidermis v krátké době a konsolidují výsledky dosažené po dlouhou dobu..

Jaká je jedinečnost přístupu

Zvláštnost produktů v jejich široké škále, určená pro lidi s různými vadami epidermis, takže každý si vybere produkty zaměřené na léčbu jeho konkrétního problému. Všechny řady produktů jsou vytvořeny pro komplexní účinek na postižené oblasti pokožky, posilují její imunitu pro úspěšný nezávislý boj proti negativním vlivům vnějších a vnitřních faktorů.

Společnost vyrábí produkty, které eliminují následující problémy s povrchem kůže:

  • suchost pokožky, atopická dermatitida;
  • vysoká citlivost a hluboká dehydratace;
  • růžovka a seboroický typ dermatitidy;
  • schopnost kůže pomalu se hojit;
  • nadměrná tvorba mazu a akné;
  • škodlivé účinky UV záření;
  • pigmentace;
  • problémy s pokožkou hlavy a vlasy.

Co produktové řady dělají

Terapeutické kosmetické výrobky společnosti jsou strukturovány a prezentovány ve formě řady linek, z nichž každá představuje ucelený program zaměřený na řešení konkrétních epidermálních problémů.

Katalog produktů Bioderma obsahuje programy pro obličej:

  • Atoderm, určený pro suchý typ pokožky, stejně jako pro účely vnější péče v případě atopické dermatitidy;
  • Hydrabio, vytvořeno pro citlivou a dehydratovanou pokožku;
  • Sensibio, pro citlivý typ pokožky, stejně jako pro patologické stavy růžovky a seboroické dermatitidy;
  • Cycabio, který poskytuje rychlý proces hojení;
  • Sebium, zaměřené na normalizaci funkcí mastného a kombinovaného typu povrchu pokožky a na léčbu akné;
  • Photoderm, určený k účinné ochraně pokožky před škodlivými účinky ultrafialového záření;
  • WO, zaměřené na odstranění a prevenci vzniku nových stařeckých skvrn.

Kromě výše uvedených produktů společnost vyrábí kosmetiku pro děti, pokožku hlavy a vlasy.

Přehled jednotlivých programů společnosti Bioderma

Sensibio (pro péči o citlivý typ pokožky)

Je obvyklé nazývat citlivou pokožku tenkou a jemnou pokožkou, která se prakticky nevylučuje ochrannými lipidy (tuky). Taková kůže je náchylná k zánětu, zarudnutí, podráždění způsobenému vnějšími i vnitřními faktory. Lidé s tímto typem pokožky jsou vystaveni riziku vzniku všech druhů dermatologických onemocnění, jako je růžovka, růžovka, dermatitida. Majitelé citlivé vrstvy pokožky jsou často náchylní k nejrůznějším alergickým reakcím..

Tento program je speciálně navržen pro tento typ pokožky, který vyžaduje speciální přístup. Řada produktů zahrnuje složení pro péči i účinnou korekci stávajících vad.

Hydrabio (péče a ošetření pro dehydratovanou a citlivou pokožku)

Naše pokožka je každý den vystavena negativním vnějším vlivům - znečištění prostředí, teplotní extrémy, stres, přispívající k její dehydrataci nebo dehydrataci. Pro normální fungování pokožky je nezbytný dostatečný přísun vlhkosti. Při jeho nepřítomnosti se pokožka stává matnou, citlivou, má šupinky a vrásky.

Tento program obsahuje speciální tekuté krystaly, které pronikají hluboko do pórů a obnovují normální hladinu vlhkosti buněk, čímž zvyšují ochranné vlastnosti pokožky. Všechny produkty v této řadě, stejně jako ostatní, jsou vyráběny pod kontrolou dermatologů, proto je zaručena jejich vynikající tolerance..

Atoderm (péče a léčba suché pokožky)

Suchá kůže přináší svým majitelům mnoho problémů - zčervená, odlupuje se, svědí, často je zanícená, podrážděná, protože je charakterizována nedostatečnou tvorbou mazání lipidy (tuky). Epiderma může být suchá od přírody nebo kvůli vnějším faktorům.

Tento program je navržen tak, aby normalizoval všechny funkce suché pokožky, včetně léčby atopické dermatitidy, která je jeho častým společníkem. Dermatologové při komplexní léčbě tohoto onemocnění doporučují používat program Atoderm, který vám umožňuje snížit množství kortikosteroidních léků a rychle obnovit bariérovou funkci epidermis se zvýšením doby remise.

Sebium (péče a ošetření pro smíšenou až mastnou pleť)

Akné a akné jsou častým problémem kombinované a mastné pokožky. Nadměrná produkce kožního mazu vede k ucpání pórů a kanálků, ke změně kvalitativního a kvantitativního složení vylučované sekrece, po které následuje přidání bakterií, infekce, přispívající ke vzniku hnisavých prvků, v důsledku čehož se tvoří jizvy a jizvy znetvořující pokožku.

Tento program poskytuje vysoce kvalitní péči o tento typ epidermis, koriguje a účinně léčí akné jak samostatně, tak společně s léky..

Cycabio (pro rychlé hojení poškozené epidermis)

Hlavní funkcí pokožky je chránit tělo a vnitřní orgány před nepříznivými účinky prostředí. V okamžiku poškození epidermis ztrácí takovou přirozenou bariérovou ochranu a stává se náchylnou ke všem druhům vnějších agresorů (chemických, fyzikálních a bakteriálních), které zpomalují proces její obnovy..

Tento program je navržen a vyvinut pro urychlení hojení poškozených povrchů pokožky díky patentovanému komplexu aktivních složek obsažených v produktech. Nazývá se Antalgicin, obsahuje rostlinné druhy antioxidantů, ionty mědi, které mají antibakteriální účinek, díky čemuž se regenerační a opravné procesy epidermis urychlují ve všech fázích hojení.

Photoderm (k ochraně pokožky před škodlivými účinky UV záření)

Každý ví, že slunce je pro naši pokožku nepřítelem, protože jeho UV záření vyvolává vývoj onkologických procesů, výskyt stařeckých skvrn, všechny druhy dermatologických onemocnění a hlavně přispívá k rychlému stárnutí pokožky.

Ochranné sluneční filtry - SPF, který je obsažen ve složení mnoha kosmetických značek, působí pouze na povrch pokožky a není schopen chránit její hluboké vrstvy před nebezpečnými ultrafialovými paprsky..

Laboratoř společnosti Bioderm vyvinula jedinečný komplex biologické bezpečnosti před sluncem - buněčnou BIOprotekci, která poskytuje dlouhodobou ochranu na povrchu i v hloubce pokožky působící na buněčné úrovni.

WO (péče a ošetření pokožky náchylné k pigmentaci)

Problém pigmentace epidermis se vyskytuje poměrně často, a to jak u mladých, tak u starších lidí. To je způsobeno porušením tvorby a akumulace speciálních buněk v epidermis nazývaných melanocyty. Zvýšená pigmentace může také nastat v důsledku zánětlivého procesu povrchu kůže.

Společnost vydala tento program speciálně pro epidermis náchylnou k hyperpigmentaci. Zahrnuje aktivní patentovaný komplex White Objective, který účinně řídí hladinu tvorby melaninu v kůži, eliminuje lokalizované stařecké skvrny a také zabraňuje jejich opětovnému objevení. Tento komplex je součástí celé řady produktů programu lékařské kosmetiky pro bělení stařeckých skvrn - WO.

Pro úspěšné ošetření produkty společnosti potřebujete znát pouze svůj typ pleti a existující problém, abyste si mohli nezávisle vybrat a zakoupit potřebné prostředky příslušného programu.

Recenze šamponu pro každodenní použití - uzel biodermy

Koupil jsem ho na doporučení dermatologa. Skvělý šampon pro časté šamponování, není revoluční, ale hodný. Dokonale čistí pokožku hlavy a je bezpečná i při každodenním používání, nezatěžuje vlasy, dobře se pění. Tekutina - není problém, jen si rozdělím vlasy na oddělené části a aplikuji je přímo z láhve na pokožku hlavy. Vůně je kouzelná, ale osobně to cítím na sobě po velmi dlouhé koupeli, pro mě osobně je to poněkud rušivé. Průměrná spotřeba - není to nejekonomičtější volba pro poměrně vysoké náklady na šampon.

Během týdne budu také nakupovat a střídat s jinými šampony.

Po použití tohoto šamponu se seboroická dermatitida vrátila. Nebyl to ten důvod, ale vrátil se ke starému šamponu, který se rychle zbavil svědění a lupů.

  • všechny odpovědi (2) ⌄
  • skrýt ⌄

Inno, řekni mi, prosím, který šampon ti nakonec vyhovuje? Už vás unavuje vyhazování peněz, nic nepomůže

Julie, zkus Sulsenu. Moje sestra je jediná, kdo je spasen

Koupím na doporučení mého dermatologa. Nedráždí a nevysušuje pokožku hlavy, dokonale čistí.

Poté, co jsem čistě omylem vyzkoušel sondu, jsem zjistil, že 100% je pro mě vhodné. hlava nesvrbí, vlasy se občas mastí, zapomněl jsem na lupy, že jsou. lahve na 400 ml. osobně ke mně déle než půl roku při mytí každý druhý den. vzít podruhé. Individuální šampon, musíte vyzkoušet. vodnatý.

Chcete-li dodat dobrý šampon, vyzkoušejte ty, které jsou bohaté na garno a není zbytečné skladovat)

Konzistence jako voda, velmi vysoká spotřeba + velmi obtížné se nanáší, vylévá se mezi prsty ((pro citlivou pokožku hlavy neseděla, svědí jako běžný šampon

Ahoj. Bude mi šampon Bioderma Node vyhovovat pro každodenní použití, pokud se moje vlasy velmi rychle mastí, také svědění a vypadávání vlasů z jiných šamponů??

Skvělý šampon. Vimiv v ideálním případě spokojený, tři dny můžete volně chodit

Je ještě těžší pingovat na vlasy dítěte, dokončit jednu skvrnu, to je zázračný efekt. Pro dospělého člověka, který je dražší, by měl nosit jednu mittyu. Ještě více.

Jsem rozdrcen více než 5 kameny,
Šampon vlasy neutahuje, čistí, nevysušujte.

Šampon je dobrý. Prakticky nepění, ale zároveň dokonale čistí pokožku hlavy. Vhodný pro všechny typy pleti. Jedinou nevýhodou je vzácná konzistence

Šampon je super! Je to dar pro mastné vlasy, díky tomuto šamponu zůstanou vlasy déle čisté.

Moc děkuji za úžasný šampon, jen to vyhovuje mému dítěti! A také díky make-upu pro rychlé dodání a pro dárek;).

Používáme ji více než 5 let. S kvalitou jsme naprosto spokojeni. Šampon je vhodný pro suché i mastné typy vlasů, nezatěžuje vlasy. Používám ho pro každodenní péči o vlasy.

Overdryє, po 2 vicoristannya byly vlasy porézní. Je vyžadován účes. Nejsem koristuvati.

Tento šampon používám déle než jeden rok, každý den. Mám rád šampon, dobře čistí vlasy, nezatěžuje vlasy. Vhodný pro mastné i normální typy vlasů.

Šampon je skvělý. Mám velmi citlivou pokožku hlavy, ale používám ji už měsíc, nejsou žádné problémy, složení je úžasné

Kapalina, málo pění, dosud nepochopila, zda je vhodná nebo ne. V šoku z deliria, pod kterým šampon vypadává z vlasů, je to jen prací prostředek na vlasy. Eh, děvčata, je snazší strčit zdravotní problémy do šamponu, než je řešit.

A po něm se objevily svědění a jemné lupy! Špatně to pění, vylijete a nalijete na dlouhé vlasy. Neseděl mi

Šampon je dobrý, vlasy přestaly vypadávat a začaly se přirozeně lesknout. Jak však bylo zmíněno v předchozích recenzích, výdaje jsou poměrně velké. Vychází drahý.

Tady je moje rada! Upřímně řečeno, mám super vlasy! Dlouhé blond), kupte si injekční stříkačku (malou) a aplikujte ji na mokushku, whisky, zadní část hlavy! Umyjte pouze kořeny, na mých dlouhých, až do pasu, stačí 400 ml plechovky po dobu 3 měsíců!

Nejlepší šampon! Jedinečná věc, IMHO. Vždy jej přineste)) pečuje o citlivou pokožku následkem: svědění, nadměrné mastnoty, ztráta podrážděnosti, všechny tyto problémy zmizí.

Šampon se mi vůbec nelíbil! Spotřeba je vysoká, další den se vlasy mastí! (

Přesně to, co jsem hledal! Mírný šampon bez obsahu síranů a proti svědění. Přes jeho tekutou konzistenci je velmi ekonomický. Vezmu si víc.

Šampon mi vyhovoval! Vlasy jsou po šamponu opravdu nadýchané. Šampon normalizoval mazové žlázy, nemohu si umýt vlasy po dobu 3 dnů a moje vlasy vypadají slušně. Sedí dobře. Pokud jde o spotřebu šamponu - musíte si zvyknout, že nepění a nesnaží se ho nalít více (to je můj problém) Díky make-upu pro rychlost. Dobré nakupování všem.

Vzal jsem tento šampon pro citlivou pokožku hlavy a mastné vlasy. Doufal jsem. což zmírní svědění kvůli absenci fosfátů (téměř všechny standardní šampony mi nevyhovují) Bohužel stále nesplnil toto očekávání. Jeho spotřeba je průměrná, vlasy po umytí jsou uvolněné a přirozené na dotek, bez zápachu. Raději bych to doporučil lidem s normální pokožkou hlavy, kteří si chtějí vzpomenout na vlasy „z dětství“, ale cena je opravdu trochu kousavá. Nejste si jisti, zda tento efekt stojí za peníze.

Šampon Bioderma Node DS + 125 ml

Závažnost seborey závisí na mnoha faktorech, jako je citlivost houby, celkový stav pokožky hlavy a mazových žláz a imunita. Často se vyskytují lupy, které se nehodí standardním způsobem, doprovázené nejen aktivním odlupováním pokožky hlavy, ale také silným svěděním a podrážděním..

Šampon NODE DS + má trojitý protiplísňový účinek a úspěšně bojuje s chronickými formami lupů na mastné pokožce hlavy.

  • Uklidňuje pokožku hlavy
  • Snižuje svědění a snižuje vločky
  • Normalizuje metabolismus v mazových žlázách a bojuje proti plísním

Nedoporučuje se používat u dětí do 3 let.

Během exacerbace lupů se doporučuje používat šampon třikrát týdně po dobu nejméně tří týdnů. K udržení výsledku je možné šampon používat i nadále 1–2krát týdně..

Naneste šampon na vlasy, napěňte a poté opláchněte. Znovu naneste šampon, nechte působit 3–5 minut, důkladně opláchněte a vlasy jemně osušte.

Recenze šamponu Bioderma Node

Není špatné

Stručná charakteristika:

  • účel: pro vlasy
  • hypoalergenní
  • neobsahuje sírany
  • nepíchá do očí

Nejlepší nabídky na šampon Bioderma Node

9 uživatelských recenzí šamponu Bioderma Node

Použitý šampon Bioderma Node?
Podělte se o své zkušenosti a pomozte ostatním udělat správnou volbu

Uživatelské hodnocení

špatně

Uživatelské hodnocení

Dobrý

Uživatelské hodnocení

Hrozný

Uživatelské hodnocení

Přepychově

Uživatelské hodnocení

Přepychově

Uživatelské hodnocení

Přepychově

Uživatelské hodnocení

Přepychově

Uživatelské hodnocení

Přepychově

Uživatelské hodnocení

Přepychově

Nejlepší nabídky šamponu Bioderma Node

Podobné produkty s nejlepším hodnocením

Tekuté mýdlo Helan

31. z 626 palců

Helan Hair Gel Shampoo

29. z 626 palců

Helan Hair Gel Shampoo

28. z 626 palců

Helan Baby Soap

27. z 626 palců

Johnson's Baby Soft Gel pro M

802 místo z 872 v

Také by vás mohlo zajímat.

Nejlepší levné bezdrátové sluchátka
    125188
Nejlepší sady reproduktorů domácího kina: od rozpočtu po prémiové
    940 1410
Výběr nejlepší šroubovací pistole - vrchol nejlepších modelů
    1626 2439
Nejlepší základní desky - výběr toho nejlepšího pro procesory Intel a AMD
    1828 2742

Chytrý výběr produktů podle hodnocení a recenzí

  • FAQ
  • Zkontrolujte pravidla zveřejňování příspěvků
  • Reklama na wizemartu
  • o projektu

Moskva, Prospect Mira, 102

Připoj se k nám

Chcete-li nás kontaktovat, napište nám vyplněním všech polí níže

Děkujeme vám za zprávu. Na vaši otázku odpovíme co nejdříve

Zadejte svůj e-mail a my vám připomeneme vaše heslo.

Přihlásit se můžete přes Facebook, VK nebo Odnoklassniki. Bez vašeho svolení nic nezveřejňujeme.

Šampon Bioderma Node K Šampon Bioderma Node K.

  • od 20 let

Těžké chronické stavy doprovázené škálováním, tvorbou plaků, intenzivním svěděním a zánětem, jakož i psoriázou pokožky hlavy.

Zpevňuje vlasy, zvyšuje jejich pružnost a objem, obnovuje klid a pohodlí pokožky hlavy

  • Vlastnosti
  • Způsob aplikace
  • Recenze (9)
  • Představuje
  • Složení
  • Doprava a platba

Vlastnosti

Aktivní složky šamponu Node K normalizují proces dělení kožních buněk, zabraňují tvorbě nových šupin a přispívají k jejich účinnému odstranění.
Šampon Node K má výrazný protizánětlivý a protizánětlivý účinek.
Udržuje hydrolipidovou rovnováhu pokožky a vlasů.
Dodává vlasům lesk a objem, nevyžaduje použití balzámu kondicionéru.
Neobsahuje vůně.

Způsob aplikace

Na začátku léčby a během exacerbací: 2-3krát týdně po dobu 3 týdnů.
Podpůrná terapie: 1-2krát týdně.
Naneste šampon, pěnu lehkými masážními pohyby.
Opláchněte a znovu použijte.
Nechejte působit 3 minuty na hlavě a poté opláchněte vodou.
Pro zvýšení účinku se před použitím šamponu Node K doporučuje nanést emulzi Node K..

Recenze (9)

Šampon Bioderma Node K - Recenze

Recenze

Představuje

.
Jako dárek k vaší objednávce ve výši 9900 rublů nebo více vložíme 2 miniprodukty a sadu vzorků oblíbených produktů.

.
Jako dárek k vaší objednávce ve výši 5500 rublů nebo více vložíme 1 miniprodukt a sadu vzorků oblíbených produktů.

.
Do každé objednávky dáváme vzorky, abyste mohli vyzkoušet něco nového. Čím větší je vaše objednávka, tím více vzorků získáte.!

Složení

Voda (voda), extrakt dřeva Juniperus Oxycedrus, natrium-lauryl-sulfát, natrium-kokoamfoacetát, disodný lauryl-sulfosukcinát, natrium-kakayl-isethionát, kyselina salicylová, cetearylalkohol, škrob Zea Mays (kukuřičný), polykvaternium-43, hydrogenovaný ricinový olej, polykvatrogen-ricinový olej, polykvatrium-ricinový olej, polykvatrium-ricinový olej Extrakt,, Xylitol, Rhamnose, Fructooligosaccharides, Laminaria Ochroleuca Extract, Plectranthus Barbatus Root Extract, Peg-12 Dimethicone, C12-13 Alkyl Lactate, Acrylates / Steareth-20 Methacrylate Copolymer, Sodium Hydroxide, Polyquaternio-10. Capryl / Capric triglycerid.

Články O Akné Gely